Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Τι σημαίνει τηλεοπτικά ο αποκλεισμός ΠΑΟΚ!

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ απ' τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ έχει τις συνέπειες του και στο τηλεοπτικό σκέλος της διοργάνωσης, αλλά και του Europa League.

Κατ' αρχάς και σε ότι αφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ ισχύει αυτό που είχαμε πιθανολογήσει μετά το πρώτο παιχνίδι. Ότι, δηλαδή, η Ελλάδα μένει με μία ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (τον Ολυμπιακό), κάτι που σημαίνει ότι Nova και Δημόσια Τηλεόραση θα εναλάσσονται στις μεταδόσεις των αγώνων των «ερυθρόλευκων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πάμε στο Europa League. Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ της διοργάνωσης δίνει στον ΟΤΕ TV μία μετάδοση (του εντός έδρας αγώνα) μπορεί και δεύτερη (αν αποκτήσει τα δικαιώματα και του εκτός).

Απ' την άλλη αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να υπάρχουν δύο ομάδες μας στους ομίλους του Europa League (δεν ξέρουμε τι θα κάνουν αύριο Ξάνθη, Αστέρας Τ., αλλά στα πλέι-οφ μπαίνει και ο Ατρόμητος).

Αν περάσουν δύο ελληνικές ομάδες στους ομίλους τότε θα έχει και η Nova μετάδοση παιχνιδιού με άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον κάθε αγωνιστική, καθώς ο ΑΝΤ1 διαθέτει την βασική επιλογή και θα δείχνει το άλλο.

Με μία ελληνική ομάδα, το παιχνίδι της θα το δείχνει κάθε αγωνιστική ο ΑΝΤ1 και με καμία (στο εντελώς απαισιόδοξο σενάριο) ΑΝΤ1 και Nova θα αρκεστούν στα υπόλοιπα (δίχως ελληνικό ενδιαφέρον) σημαντικά παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x