Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Τηλεοπτική πρεμιέρα με «Τοπ-16» Ευρωλίγκα!

Το 2014 έχει πολλά μεγάλα αθλητικά γεγονότα και ξεκινάει με τα πρώτα παιχνίδια Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού στο «Τπ-16» της Ευρωλίγκα μπάσκετ.

Την αρχή κάνει την Πέμπτη η Nova και πιο συγκριμένα το Novasports 3 θα δείξει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (21.30). Αμέσως μετά (23.30) το συνδρομητικό θα βγάλει την εκπομπή, «Super Euroleague» που θα έχει σαν βάση της τον αγώνα των «πρασίνων», αλλά και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακός-Φενέρ, παιχνίδι που θα γίνει την επομένη (Παρασκευή, 21.30).

Το πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών στο «Τοπ-16» θα δείξει η ΔΤ (ή ΝΕΡΙΤ αν έχει μετονομαστεί ως τότε) με pre game απ' τις 21.20 και post game στις 23.30. Εκείνο το βράδυ θα προβάλλει εκπομπή («Super Euroleague») και το Novasports 3 που θα ασχοληθεί με όλες τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής και φυσικά αυτή του Ολυμπιακού.

Κοντολογίς, η Ευρωλίγκα ...ζεσταίνεται για τα καλά με το συνδρομητικό και το δημόσιο κανάλι να ελπίζουν ότι οι «αιώνιοι» θα έχουν τέτοια πορεία που θα κρατήσουν έντονο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Με τη με δημόσια τηλεόραση να έχει μεν το συν ότι θα δείξει και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αλλά τη Nova να έχει μία σειρά εξαιρετικά ενδιαφέροντων παιχνιδιών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, εντός και εκτός έδρας, σε έναν «μαραθώνιο» 14 αγωνιστικών.

Έκλεισαν όλα τα τηλεοπτικά Ευρωλίγκα για την άλλη τριετία!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Nova ανακοίνωσε την απόκτηση-ανανέωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Ευρωλίγκα, για την επόμενη τριετία (2014-15, 2015-16, 2016-17) και έμενε η εκκρεμότητα για το ένα παιχνίδι κάθε αγωνιστική που θα μεταδίδεται απ' την ελεύθερης εμβέλειας τηλεόραση. Δικαιώματα που κράτησε το δημόσιο κανάλι. Η ΝΕΡΙΤ, δηλαδή, θα συνεχίζει για τρείς ακόμα σεζόν να έχει ένα παιχνίδι κάθε αγωνιστική με τις ανακοινώσεις να αναμένονται στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x