Betmasters

Το ένα γκολ της Ρος Κάουντι

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το ενδεχόμενο να δεχθεί ένα γκολ, τουλάχιστον, η Σέλτικ από τη Ρος Κάουντι στο παιχνίδι της Γλασκώβης για τη σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ.

Μετά από 17 αγωνιστικές η ομάδα του Ρόνι Ντέιλα δεν έχει παίξει το σούπερ ποδόσφαιρο στη Σκωτία, αλλά δεν υπάρχει αντίπαλος που να δύναται να την απειλήσει ευθέως. Νταντί Γιουνάιτεντ, Αμπερντίν, Χάμιλτον και Ινβερνές ακολουθούν με νορμάλ διαφορές από την πρωτοπόρο, όμως καμία δεν θα μπορέσει να της «κλέψει» τον τίτλο. Πριν τα Χριστούγεννα η Νταντί Γιουνάιτεντ κατάφερε να κερδίσει τη Σέλτικ εντός έδρας, με 2-1, αναγκάζοντάς τη στην πρώτη ήττα και απώλεια μετά από οκτώ σερί νίκες! Συμβαίνουν κι αυτά για τη Σέλτικ…

Η Ρος Κάουντι θα παλέψει με τη Σεντ Μίρεν για την αποφυγή της απευθείας θέσης υποβιβασμού στην Τσάμπιονσιπ. Δεν είναι τόσο η απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες, η οποία ανατρέπεται, αλλά η εικόνα των δύο. Μοιάζουν αδύναμες να κάνουν τα στοιχειώδη. Οι φιλοξενούμενοι του Τζίμι ΜακΙντάιρ είναι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και με, μόλις, μία στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της SPL. Οι πιθανότητες να πάρουν κάτι στο «Σέλτικ Παρκ» είναι λίγες και, ειλικρινά, όσο κι αν κυνηγάμε εκπλήξεις εδώ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Παρατηρώντας τα εκτός έδρας παιχνίδια της Ρος, ως φιλοξενούμενη σκοράρει πιο συχνά και φθάνει, μάλιστα, σε παραγωγικά παιχνίδια: 2-2 με τη Μάδεργουελ, 2-1 με τη Σεντ Τζόνστον, 0-3 με την Κιλμάρνοκ, 2-2 με τη Σεντ Μίρεν είναι τα τέσσερα τελευταία. Η Σέλτικ έχει πάρει και αγώνες στο 1-0 στη Γλασκώβη κι άλλους πιο άνετα. Θα σκοράρει απέναντι στην κακή άμυνα της Κάουντι, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε το ένα γκολ των φιλοξενούμενων για το Goal-Goal.

Η παράδοση το ευνοεί, όπως και οι απουσίες των αμυντικών Μιούλγκρου (8 συμμ.) και Νταναϊέρ (10 συμμ./2 γκολ). Έχουν παίξει, περίπου, τη μισή σεζόν, όμως λογίζονται βασικοί. Η απουσία του φορμαρισμένου χαφ Ντίνγκουολ (7 συμμ./2 γκολ) είναι μείον, ενώ σίγουρα μία λύση αποτελεί η επιστροφή από τιμωρία τού μονίμως αναπληρωματικού επιθετικού Λίαμ Μπόις (11 συμμ., 10 ως αλλαγή/2 γκολ). Όλα τα στοιχήματα επάνω στη Σέλτικ είναι χαμηλά, ενώ το Goal-Goal διατηρείται σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Όσον αφορά την 11η αγωνιστική της Basket League όσο αδύναμος και να είναι ο ΚΑΟΔ εκτός Δράμας (0-4), η Κηφισιά δεν πείθει. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, αποκλεισμό εντός έδρας από τον Απόλλωνα Πάτρας στο Κύπελλο και ουδεμία σχέση έχει με την περυσινή φρέσκια ομάδα στην Α1. Είναι σύνολο βετεράνων και με ξένους που δεν κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Το χάντικαπ στους +7,5 πόντους για τους Δραμινούς μοιάζει μεγάλο. Το πιθανότερο σενάριο, όντως, είναι να κερδίσουν οι γηπεδούχοι αλλά με plus 10 πόντους πχ; Δύσκολο!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
183. ΣΕΛΤΙΚ – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ: GOAL-GOAL (1,75)
758. ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ (+7,5): 2 (1,75)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x