Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Το έπος του Euro 2004 ...ξεχάστηκε απ' την «απεργιακή» ΕΡΤ;

Στο σημερινό πρόγραμμα της «απεργιακής-πειρατικής» ΕΡΤ δεν υπάρχει, για την ώρα (και το τονίζουμε αυτό), η μετάδοση του τελικού του Euro 2004 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Πορτογαλία.

Σήμερα είναι η επέτειος της κατάκτησης του Euro 2004, μία διοργάνωση που έφερε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης στην σύγχρονη ιστορία της δημόσιας τηλεόρασης.

Προφανώς κάποιοι ξέχασαν την συγκεκριμένη επέτειο και αμέλησαν να βάλουν την επανάληψη του μεγάλου τελικού. Μαθαίνουμε, όμως, πως ευτυχώς υπάρχει κινητικότητα για το θέμα από κάποιους συναδέλφους και ο τελικός θα μεταδοθεί ή στις 10 το βράδυ ή μετά τα μεσάνυχτα.

Γενικώς, πάντως, υπάρχει το τελευταίο διήμερο μία ύφεση, τουλάχιστον αυτό παρατηρεί η στήλη, στο αθλητικό κομμάτι του «απεργιακού» προγράμματος της ΕΡΤ, κάτι που ίσως να μην είναι άσχετο με την ευρεία σύσκεψη του αθλητικού (που ήταν στην ΕΡΤ όσο ήταν ανοιχτή) την Τρίτη το βράδυ.


H «μάχη» για το εκτός του ΠΑΟΚ

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΟΤΕ TV πήρε τα δικαιώματα του εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέμα είναι τι θα γίνει με το εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτό θα ξεκαθαρίσει όταν γίνει γνωστός ο αντίπαλος και τα πάντα θα ξεκινήσουν (τηλεοπτικά) από μηδενική βάση. Nova και ΟΤΕ θα το διεκδικήσουν. Θυμίζουμε ότι το περυσινό Μπνέι Γιεχούντα-ΠΑΟΚ το είχε δείξει η Nova και το εντός η ΟΤΕ TV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x