Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Το Λίβερπουλ-Ολυμπιακός και το ξεκίνημα Πρέμιερ Λιγκ!

Η νέα εβδομάδα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αφενός για τρείς αναμετρήσεις ισάριθμων ελληνικών ομάδων σε Τσάμπιονς Λιγκ-Europa League και αφετέρου για το φιλικό Λίβερπουλ-Ολυμπιακού.

Στη μάχη των προκριματικών μπαίνουν ο ΠΑΟΚ (στον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ) και ο Αστέρας Τ. (ίδια φάση Europa League), ενώ συνεχίζει και η Ξάνθη στο Europa League.

Η αρχή θα γίνει την Τρίτη με την κόντρα (στην Τούμπα) του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μέταλιστ που θα μεταδώσει ο OTE TV Sport 1 HD στις 21.00. Η συνέχεια θα δοθεί δύο βράδια μετά, την Πέμπτη, όταν η Nova θα δείξει τους αγώνες Ξάνθης-Σταντάρ Λ. και Αστέρα Τ.- Ραπίντ Β.

Από αύριο (29/7) η Nova θα ολοκληρώσει τις προετοιμασίες της (απόφαση για την αποστολή δημοσιογράφου στην Αγγλία και τελικές για την τηλεοπτική παραγωγή) για τη μετάδοση του μεγάλου φιλικού, Λίβερπουλ-Ολυμπιακού, το οποίο θα γίνει το Σάββατο (3/8) στις 14.45.

Άλλωστε μπήκαμε, πλέον, στην τελική ευθεία, για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας (σε τρία Σ-Κ) με το συνδρομητικό της Κάντζας να ξεκαθαρίζει άμεσα τα πλάνα της για τον τρόπο, με τον οποίο θα διαχειριστεί τηλεοπτικά το Πρωτάθλημα. Και το «Λεπτό προς λεπτό» που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή να είναι πιο ορατό παρά ποτέ. Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα, την Κυριακή 18 Αυγούστου θα διεξαχθούν τέσσερα παιχνίδια με κοινή ώρα έναρξης στις 19.15. Και κάπως έτσι αναμένεται να κυλήσει όλη η χρονιά. Δηλαδή, τις Κυριακές κάποιος αριθμός αγώνων να έχουν ίδια ώρα έναρξης.

Μία που αναφερθήκαμε στις πρεμιέρες, στον ΟΤΕ TV είναι (σχεδόν) έτοιμοι, για το ξεκίνημα, την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ που θα γίνει, επίσης, 17-18-19 Αυγούστου. Στην πρεμιέρα θα μεταδοθούν live έξι παιχνίδια, όλα απ' τον ΟΤΕ TV Sport 1 HD. Το πρώτο παιχνίδια που θα μεταδώσει ο ΟΤΕ θα είναι το Λίβερπουλ-Στόουκ Σ. (17/8, 14.45), στις 17.00 της ίδιας μέρας θα δείξει το Άρσεναλ-Άστον Β., ενώ την Δευτέρα 19/8, στις 22.00, θα υπάρχει το Μάντσεστερ Σ.- Νιούκαστλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x