Θαλάσσια Σπορ

Το ομαδικό στα Optimist κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης

Οκτώ ναυτικοί όμιλοι συμμετείχαν στο Ομαδικό Optimist 2013 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς.

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και μονομαχίες στο Φαληρικό Δέλτα τελείωσε με οκτώ ναυτικούς ομίλους να συμμετέχουν στο Ομαδικό Optimist 2013 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς.

Tον αγώνα κέρδισε η Ομάδα του Βαγγέλη Ατζεμιάν του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης. Την δεύτερη θέση έλαβε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας και την τρίτη ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης.

Η καινοτομία των αγώνων αυτών ήταν η μετάδοσή τους μέσω τηλεοπτικού κυκλώματος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του ΙΟΠ ενώ την περιγραφή έκανε ο προπονητής Ισίδωρος Δαρζέντας. Τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και η πολύ καλά οργανωμένη δουλειά όλων έφερε το απόλυτο αποτέλεσμα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο των αγώνων κ.Γιώργο Σκλαβούνο και την επιτροπή για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων και βεβαίως ευχαριστώ τους κριτές του αγώνα κ.κ. Κουρή, Χριστόπουλο, Μαλανδράκη, Τσουλφά, Παπαδόπουλο, Σμυρλή και Ψωμόπουλο που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ροή του αγώνα», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΙΟΠ κ.Γιάννης Παπαδημητρίου.

Μηνάς Τσαμόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x