Κώστας Νικολακόπουλος

Τον ένα τον έπαιρνε, τον άλλο δεν τον έπαιρνε

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τις κινήσεις των Περέϊρα κι Αναστασιάδη στα χθεσινά παιχνίδια.

***Είναι σαφές ότι κι ο Περέϊρα κι ο Αναστασιάδης έπαιξαν τα χθεσινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, έχοντας στην άκρη του μυαλού τους και το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα.

***Ο Αναστασιάδης, που δεν είχε για το ματς με τον ΟΦΗ τον μονίμως τραυματία Τζιόλη και τον μονίμως τιμωρημένο (εφτά κίτρινες και μία απευθείας κόκκινη) Κάτσε, προτίμησε να αφήσει έξω τον Σαλπιγγίδη, τον Αθανασιάδη (με μικροθέματα τραυματισμών) και τον Μιγκέλ Βίτορ, αλλά και να δηλώσει τον Ρατς να εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του σε αυτό το παιχνίδι.

***Ο Περέϊρα, που δεν είχε για το ματς με τον Ατρόμητο τον τραυματία Μποτία, προτίμησε να αφήσει εκτός 18άδας τους Ρομπέρτο και Σιόβα για προληπτικούς λόγους, αλλά και τους Ομάρ, Μαζουακού για να πάρουν ανάσες, ενώ κράτησε στον πάγκο τους Κασάμι, Ντοσεβί, για τον ίδιο λόγο.
Μείον έξι ο ένας, μείον εφτά ο άλλος.

***Η διαφορά είναι ότι ο ΠΑΟΚ με τους μείον έξι, έφαγε τρία γκολάκια από τον ΟΦΗ των 13 παικτών, εκ των οποίων οι πέντε πιτσιρικαρία.

***Ο δε Ολυμπιακός με τους μείον εφτά παίκτες, κέρδισε τον Ατρόμητο, που δεν είχε την παραμικρή απουσία, πλην του Καραμάνου, που ανήκει στον Ολυμπιακό.

***Όπως αποδείχθηκε, ο Αναστασιάδης έκανε μεγάλο λάθος που «κράτησε» παίκτες στο Γεντί Κουλέ ενόψει Ολυμπιακού. Άλλο να υποδεχθείς τον Ολυμπιακό με πέντε πόντους διαφορά κι άλλο να είσαι οκτώ πόντους πίσω. Ο Περέϊρα έκανε το ροτέϊσον, γιατί τον έπαιρνε. Τον Άγγελο δεν τον έπαιρνε, όπως αποδείχθηκε και στις δύο περιπτώσεις.

***Κι όπως ξαναγράψει εδώ, αν δεν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του σε εκείνο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 κι είχαμε ένα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1, όπως δηλαδή συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο στο Καραϊσκάκη, τώρα η απόσταση των δύο ομα΄δων θα ήταν 14 βαθμοί…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x