Επικαιρότητα

«Τον σκότωσε και μετά με πήρε τηλέφωνο και τον έψαχνε»

Ο αδερφός του 39χρονου που δολοφονήθηκε άγρια ξεσπά την οργή του για τον φερόμενο ως δράστη

Την οργή τους εκφράζουν οι συγγενείς του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ για τον συνέταιρο και επιστήθιο φίλο του ο οποίος φέρεται να διέπραξε το άγριο έγκλημα.

Μιλώντας στην εκπομπή Τατιάνα Live ο αδερφός του 39χρονου, Φάνης Εμμανουήλ ανέφερε ότι λίγες ώρες μετά το έγκλημα ο φερόμενος ως δράστης επικοινώνησε μαζί του και του εξέφρασε την ανησυχία του για την εξαφάνιση του Ιάκωβου

"Με πήρε τηλέφωνο - τρεις ώρες μετά το έγκλημα - και μου είπε, χάθηκε ο Ιάκωβος από το μεσημέρι μήπως ξέρεις κάτι; Του είπα θα έχει πάει σε κάποια δουλειά, δεν ήθελα να βάλω κακό στο μυαλό μου" σημείωσε ο ίδιος ενώ συμπλήρωσε ότι ο συνέταιρος εξέφρασε την ανησυχία του σημειώνοντας ότι "Είναι σοβαρά τα πράγματα, την έχει άσχημα ο Ιάκωβος".

Όπως σημείωσε ο αδερφός του θύματος, ο 39χρονος είχε συγκεντρώσει ένα ποσό μέρος του οποίου του έδωσε ο πατέρας του για να ξεκινήσει την επιχείρηση του. Ο ίδιος ανέφερε ωστόσο πως ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και συνεργάστηκε φαίνεται πως τον εκμεταλλεύτηκε.

"Του έλεγα διώξε αυτό τον άνθρωπο από κοντά σου αφού σου κάνει κακό. Σου έχει κάνει τόσα, θα σου κάνει μεγαλύτερο κακό και θα τρέχουμε" ανέφερε ο ίδιος.

Όπως σημείωσε ο αδερφός του ο Ιάκωβος ήταν βιοπαλαιστής, είχε ανοίξει περίπτερο, μανάβικο και δούλευε προσπαθώντας να επιβιώσει. Ωστόσο όπως σημείωσε "Ήταν ευκολόπιστος. Είχε βοηθήσει πάρα πολύ αυτόν τον άνθρωπο και τα παιδιά του".

"Ευχαριστώ την ελληνική αστυνομία και εύχομαι η δικαιοσύνη να τον τιμωρήσει όπως του πρέπει" τόνισε ο ίδιος.



Πηγή: Cretalive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x