Βαγγέλης Νεραντζιάς

Τόσο μάγκας, τόσο Παναθηναϊκός!

Ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός έκανε υπερήφανο τον κόσμο του στο φινάλε της σεζόν και έδωσε ένα καλό μάθημα στον ΠΑΟΚ. Γράφει ο Βαγγέλης Νεραντζιάς

Τι κι αν πήγε στη Θεσσαλονίκη μισός και χωρίς όλα τα «βαριά» του χαρτιά, τι κι αν έχασε δύο παίκτες λόγω τραυματισμού στη διάρκεια του αγώνα, τι κι αν έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ και κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη τα άφησε όλα στην άκρη και με κατάθεση ψυχής, ξέρανε τον δικέφαλο του Βορρά, τη στιγμή που αυτός έβλεπε το ματς με το λαβωμένο τριφύλλι ως φιέστα.

Αυτή η ομάδα είναι του προπονητή, είναι για την ακρίβεια του καλύτερου Έλληνα προπονητή αυτή τη στιγμή. Ο Ουζουνίδης κράτησε τους πράσινους στα δύσκολα, σε μια κατάσταση που θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να βρίσκονται υπό διάλυση, μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο.

Η εμφάνιση του τριφυλλιού είναι μια ποδοσφαιρική μαγκιά, όταν αυτή η νίκη έρχεται με τον Χατζηγιοβάνη, τον Ευαγγέλου και τον Πίσπα στην ενδεκάδα. Είναι ακόμη μεγαλύτερο το επίτευγμα όταν ο αντίπαλος σε έχει διαλύσει εξωαγωνιστικά όταν του δόθηκε η ευκαιρία. Τόσο με την προκλητική διαιτησία του κυπέλλου που έφερε τον αποκλεισμό, όσο και με την ετσιθελική αποχώρηση από την Λεωφόρο, η οποία ουσιαστικά στέρησε την πρωτιά στα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη κι έτσι ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη νίκησε την αδικαιολόγητη υπεροψία του αντιπάλου και απέδωσε ως ένα βαθμό δικαιοσύνη, καθαρά αγωνιστικά. Τώρα οι «κύκλοι» του ΠΑΟΚ μπορούν να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα χρέη του Παναθηναϊκού, την καθυστέρηση στις πληρωμές των παικτών του τριφυλλιού και όλες τις ειρωνείες που διαβάζουμε τελευταία…

Ας είναι αυτό το αποτέλεσμα η αρχή για να στηριχτεί το εγχείρημα των Ουζουνίδη-Λυμπερόπουλου τόσο από τον κόσμο, όσο και από την διοίκηση του Συλλόγου. Γιατί αυτοί οι δύο ξέρουν απο πρώτο χέρι τι σημαίνει Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x