Γιώργος Μαζιάς

Τους έμπλεξε όλους ο Άρης

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για την νίκη του Άρη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και τι προκάλεσε αυτή στην ουρά της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

Ξεγραμμένος; Όχι, δα! Ναι, ο Αρης δεν έπαιζε μπάλα. Για την ακρίβεια ήταν ένα μάτσο χάλια. Στο Περιστέρι όμως τα κατάφερε. Και με παίκτη λιγότερο ουσιαστικά για ολόκληρο αγώνα.

Το έκανε το πρώτο διπλό έπειτα από ένα χρόνο και έβαλε φουρνέλο στην ουρά. Βέβαια, ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει τίποτα. Από τους άλλους εξαρτάται.

Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ανέκτησε την ψυχολογία του. Τώρα νιώθει παντοδύναμος , έτοιμος να καταπιεί ακόμη και τη… Μπαρτσελόνα αν χρειαστεί. Η ουρά πάντως έγινε άνω κάτω . Μόνο η Κέρκυρα μας αποχαιρέτησε και μαθηματικά. Οι άλλοι δεν έχουν τίποτα σίγουρο.

Τυπικά, μέχρι και ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα. Είναι τρεις πόντους πίσω από τον ΠΑΣ για τα πλεϊ οφ, αλλά μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει την… παραμονή του!

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά το αναφέρουμε για να φάνει το πόσο περίπλοκη είναι πια η κατάσταση στο φινάλε της Σούπερ Λίγκας. Το ίδιο συμβαίνει και με την Ξάνθη που ισοβαθμεί με τον ΠΑΟ και έχει ελπίδες για να μπει στην πεντάδα.

Μόνο οι πέντε πρώτοι (συν την Κέρκυρα) ξέρουν ότι έχουν ξεμπλέξει με τον υποβιβασμό.

Σίγουρα όλα αυτά είναι θεωρία, αλλά με 2,5 αγωνιστικές (έχουμε αφαιρέσει τα ματς του Σαββάτου) να απομένουν το σασπένς και οι υπολογισμοί κορυφώνονται.

Πρακτικά, το μεγάλο πρόβλημα το έχει ο ίδιος ο Αρης που περιμένει να μάθει τι θα κάνει ο Πανθρακικός ώστε να ξέρει αν θα παραμείνει προτελευταίος ή θα πάρει το πάνω χέρι για την παραμονή.

Μπορεί η ποιότητα να μην είναι σούπερ, αλλά και μόνο που μπήκαμε σε διαδικασία διαιρέσεων και πολλαπλασιασμών κάτι λέει για αυτό το πρωτάθλημα. Η αγωνία είναι μοναδική.

Τους έχει λούσει όλους κρύος ιδρώτας. Κανείς δεν μπορεί να χαρισθεί σε κανέναν, μήτε να χαλαρώσει. Απόψε θα ξέρουμε περισσότερα. Όχι όμως όλα. Το σίγουρο είναι ότι ο Αρης έκανε ζημιά σε πολύ κόσμο. Οι μισές ομάδες της Α΄Εθνικής έχασαν τον ύπνο τους…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x