Κολύμβηση

Τρεις προκρίσεις στα ημιτελικά στο Λονδίνο

Φοβερή εμφάνιση από Γκολομέεβ, Μελαδίνη και Δράκου στο πρωινό πρόγραμμα της έκτης μέρας του Ευρωπαϊκού του Λονδίνου. Εκτός συνέχειας Κατραντζής, Βουρνά, Ντουντουνάκη.

Τρεις προκρίσεις σε ημιτελικά και τρεις αποκλεισμούς πέτυχε η ελληνική αποστολή στο πρωινό πρόγραμμα της έκτης μέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ολοκληρώνεται αύριο στο Λονδίνο.

Φοβερή εμφάνιση πέτυχε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο οποίος πέρασε στα ημιτελικά των 50μ. ελεύθερο με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο (22.25), ενώ μια θέση στον τελικό θα διεκδικήσει και ο Οδυσσέας Μελαδίνης, ο οποίος πέρασε ως 14ος με τον 16ο καλύτερο χρόνο (22.57), λόγω τριπλής εκπροσώπησης Ιταλίας και Ουγγαρίας. Εκτός έμεινε ο Χρήστος Κατραντζής, ως 49ος με χρόνο 23.40.

inner

Με τον 14ο καλύτερο χρόνο (25.49) πέρασε στα ημιτελικά των 50μ. ελεύθερων και η Νόρα Δράκου, ενώ η Κριστέλ Βουρνά, παρότι ήταν δεύτερη στη σειρά της, κατετάγη 38η με 26.40 και έμεινε εκτός.

inner

Η χθεσινή υπερπροσπάθεια στον τελικό των 100μ. φάνηκε να επηρεάζει την Άννα Ντουντουνάκη, η οποία έμεινε εκτός των 200μ. πεταλούδα με χρόνο 2:13.44, που την κράτησε στην 19η θέση της κατάταξης.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x