Stoiximan Super League

Τσουμάνης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Την άποψη ότι ο Άρης μπορεί να σπάσει το αρνητικό σερί που έχει στο «Κλ. Βικελίδης» και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής εξέφρασε ο Νίκος Τσουμάνης.

Την πεποίθηση πως αν ακολουθήσουν τις συμβουλές του προπονητή τους ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Νίκος Τσουμάνης.

Ο αμυντικός των «κίτρινων» τόνισε πως περιμένει το παιχνίδι να κριθεί στις λεπτομέρειες με τον Άρη να είναι η ομάδα που θα πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Νίκο, προ των πυλών του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο όμως δεν πάτε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία:
«Ναι, μετά τις δύο ήττες που προηγήθηκαν η ψυχολογία μας είναι λίγο πεσμένη, αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε σ΄ αυτό το παιχνίδι το οποίο είναι δύσκολο. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά».

Το γεγονός πως δεν έχετε κερδίσει ακόμη στο «Κλ. Βικελίδης», μεγαλώνει την πίεση;
«Εντάξει, δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να μας φορτώνει επιπλέον πίεση, αλλά σίγουρα είναι κι αυτό ένα ζήτημα και πρέπει να κερδίσουμε».

Πως περιμένεις την αναμέτρηση;
« Σίγουρα θα υπάρχει πάθος, δύναμη και περιμένω να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα νικήσουμε!».

Εικόνα για τον Παναθηναϊκό, έχεις;
« Τους έχω δει. Με τον Ολυμπιακό παίξανε πολύ καλά, τρέχουνε πολύ, αλλά πιστεύω πως αν κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που μοιάζουν;
«Καταρχήν, είναι και οι δύο μεγάλες ομάδες, με όνομα και ιστορία. Αυτό τα λέει όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x