F1

Τζένσον Μπάτον: «Παραλίγο να πάω στη Williams τρεις ή τέσσερις φορές»

Ο Τζένσον Μπάτον αποκάλυψε ότι ήταν πολύ κοντά στο να πάει στην παλιά του ομάδα, τη Williams.

Ο πιλότος της MacLaren, Τζένσον Μπάτον, έδωσε συνέντευξη στο «CNN», όπου μίλησε για την αγαπημένη του πρώην Williams, αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα.

Η Williams για τον Τζένσον Μπάτον θα είναι πάντα μέσα στο πρωτάθλημα της Formula, όπως είναι και στην καρδιά του. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη του, ήταν πολύ κοντά στο να επιστρέψει και επίσης, διατηρεί ακόμα επαφές:

«Παραλίγο να πάω πίσω στην Williams, τρεις ή τέσσερις φορές κιόλας! Μίλησα με την παλιά μου ομάδα μερικές φορές. Μιλήσαμε και την προηγούμενη χρονιά μάλιστα. Πάντα θα έχουν τη θέση τους στη Formula 1. Το πιο συναρπαστικό πράγμα για αυτή την ομάδα είναι το εξής: δεν πρόκειται για απλούς κατασκευαστές, αλλά για μια ομάδα που τρέχει, επειδή είναι παθιασμένη για να τρέχει. Είναι μια ομάδα που πάντα θα βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Formula 1, ακόμα και αν αποχωρήσουν οι κατασκευαστές».

Στη συνέχεια, εξέφρασε την προσωπική του άποψη για το πρωτάθλημα, όπου τόνισε ότι, το μυστήριο, καλό είναι να υπάρχει:

«Νομίζω ότι είναι καλύτερο το να μην προσπαθούμε να μαντέψουμε ποιος θα κερδίσει. Είναι τέλειο που έχουμε δύο ομάδες που μάχονται για την πρωτιά και επίσης, δύο πιλότους που έχουν ήδη καταφέρει πάρα πολλά στο άθλημα. Όταν είναι δύο συναθλητές που αγωνίζονται έχει πλάκα, αλλά, όταν πρόκειται για δύο ομάδες, τότε είναι απίστευτο».

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x