Γιώργος Μαζιάς

Ως συνήθως...

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκινά καλά το ματς, αλλά βρίσκει τον τρόπο να το κάνει δικό του. Αυτή τη φορά πιο δραματικά από ποτέ.

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκινά καλά το ματς, αλλά βρίσκει τον τρόπο να το κάνει δικό του. Αυτή τη φορά πιο δραματικά από ποτέ.

Εκανε όμως συνήθεια την ανατροπή. Πάνω από δέκα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη τα έχει γυρίσει στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η Ξάνθη έχασε τις ευκαιρίες της ζωής της και ως συνήθως στο ποδόσφαιρο αν δεν βάλεις τα γκολ που τα έχεις στο πιάτο στο τέλος θα χάσεις.

Σε νεκρό χρόνο; Ναι, γιατί όχι.

Ο ΠΑΟΚ έχει μετατρέψει σε επιστήμη τις ανατροπές.

Η απόστασή του από την κορυφή είναι πάντα στο -10, αλλά τουλάχιστον αυτές οι ανατροπές τον κρατάνε ζωντανό για τη συνέχεια.

Τον γεμίζουν πίστη ότι στο τέλος κάτι καλό θα του συμβεί. Αρκεί να κυνηγά συνέχεια το σκορ. Κάποια στιγμή η τύχη θα του γυρίσει την πλάτη.

Στα θετικά επίσης ότι για τα πλεϊ οφ (αν δεν κάνει την απίστευτη ανατροπή για τον τίτλο και με ένα ολόκληρο γύρο παρά μια αγωνιστική να απομένει) πήγε στους τρεις πόντους τη διαφορά από τον Παναθηναίκό.

Πως όχι όταν για τρίτη σερί χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν νικά το πρώτο παιχνίδι του έτους. Το 2012 έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό (στις 4/1) στο Αγρίνιο.

Πέρυσι (5 Γενάρη επίσης) έχασε 1-2 στο ΟΑΚΑ από τον Λεβαδειακό και φέτος ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιτωλικό. Tρίτο σερί ματς που σκοράρει ο 37χρονος Καμαρά.

Ο Σενεγαλέζος όποτε βάζει γκολ, ο Παναιτωλικός δεν χάνει! Τρίτο ματς εντός έδρας κόντρα σε «μεγάλο» ο Παναιτωλικός για φέτος. Τρίτο ματς που δεν χάνει.

Εβγαλε νοκ άουτ ΠΑΟΚ και ΠΑΟ (2-0 και 1-0), ενώ είναι η μοναδική ομάδα ως τώρα που δεν έχει χάσει από τον Ολυμπιακό (0-0).

Παραμένει η ομάδα με την καλύτερη άμυνα εντός έδρας στο πρωτάθλημα (και στην Ευρώπη). Μόνο ένα γκολ έχει δεχθεί. Τρίτο σερί ματς ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίσει φέτος στη Σούπερ Λίγκα.

Είχε δυο συνεχόμενες νίκες, αλλά και πάλι κόλλησε. Χωρίς σερί δεν γίνεται δουλειά. Κάπως έτσι έμεινε 22 βαθμούς μακριά από την κορυφή....

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x