Γενικά

Χάλασε του Ανεκλά στην Ατλέτικο Μινέιρο (pics)

Αρνητική τροπή πήρε η μεταγραφή του Νικολά Ανελκά στην Ατλέτικο Μινέιρο, αφού οι Βραζιλιάνοι ενοχλήθηκαν από το ταξίδι του Γάλλου φορ στο Κουβέιτ και το γεγονός ότι δεν τους είχε ενημερώσει.

Τελικά δεν θα δουν μαζί τον Ροναλντίνιο και τον Νικολά Ανελκά όσοι περίμεναν να παρακολουθήσουν να αγωνίζονται στην ίδια ομάδα τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό με τον Γάλλο στράικερ.

Ο γυρολόγος ποδοσφαιριστής είχε γίνει γνωστό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο, όμως μία απροσεξία του φαίνεται πως στοιχίζει την μεταγραφή του στον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Ο λόγος είναι ότι οι διοικούντες την ομάδα τον περίμεναν για να υπογράψει και εκείνος στο ίδιο διάστημα πήγε στο Κουβέιτ για να βρεθεί σε μία εκδήλωση, χωρίς να τους ενημερώσει.

Στην εποχή, όμως, του ίντερνετ – δυστυχώς για εκείνον – οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν και, μάλιστα, αναπτύχτηκε έντονη φημολογία ότι θα υπογράψει σε κάποια ομάδα της χώρας.

inner

inner

«Μας είπε ότι θα έρθει την επόμενη εβδομάδα και θα μείνει στο Μπέλο Οριζόντε, ώστε να επισκεφτεί τις προπονητικές μας εγκαταστάσεις και να κοιτάξει για σπίτια. Εμείς είπαμε ότι χθες ήταν η προθεσμία για τη συμφωνία, καθώς θα θέλαμε να τον έχουμε για το Λιμπερταδόρες.

Σήμερα, όμως, λάβαμε ένα e-mail από τον κύριο Κασίνι που έλεγε ότι ο Ανελκά, ήταν στο Κουβέιτ για ένα γεγονός και ότι θα ερχόταν στις 19 του μήνα. Είχε την υποχρέωση να μας ενημερώσει γι αυτό. Μίλησαν στον πρόεδρο Αλεξάντρε Καλίλ, τον ίδιο άνθρωπο που ανακοίνωσε τη συμφωνία στο Twitter και συμφωνήσαμε ότι το μεγαλείο της Ατλέτικο είναι πολύ μεγαλύτερο από έναν απλό παίκτη, γι’ αυτό και ακυρώσαμε τη συμφωνία», τόνισε ο Εντουάρντο Μαλούφ, παράγοντας της Ατλέτικο Μινέιρο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x