F1

Χάνει την αυτοπεποίθησή του ο Φερστάπεν

Έχει αρχίσει να χάνει την αυτοπεποίθησή του ο Μαξ Φερστάπεν μετά τα τελευταία κακά αποτελέσματά του και την τρίτη συνεχόμενη εγκατάλειψη στο grand prix της Αυστρίας.

Σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει το πρώτο μισό της φετινής σεζόν ο Μαξ Φερστάπεν.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull δεν έχει καταφέρει να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, και παράλληλα έχει χάσει και στην εσωτερική μονομαχία από τον ομόσταυλό του Ντανιέλ Ρικιάρντο.

Ο Μαξ Φερστάπεν έχει συγκεντρώσει 45 βαθμούς και είναι έβδομος στη γενική κατάταξη. Το καλύτερο αποτέλεσμα είναι η τρίτη θέση στην Κίνα, ενώ έχει εγκαταλείψει από πέντε grand prix ( Μπαχρέιν, Ισπανία, Καναδάς, Αζερμπαϊτζάν, Αυστρία), αντιμετωπίζοντας προβλήματα με το μονοθέσιό του.

Από την άλλη ο έτερος πιλότος της Red Bull, Ντανιέλ Ρικιάρντο έχει συγκεντρώσει 107 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Σε αντίθεση με τον Φερστάπεν, ο Αυστραλός έχει συνολικά πέντε παρουσίες στο βάθρο, καθώς και μία νίκη στο Μπακού.
Στο τελευταίο grand prix στην Αυστρία ο Μαξ Φερστάπεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον συμπλέκτη κατά την εκκίνηση, κάτι το οποίο τον έκανε να χάσει αρκετές θέσεις πριν αναγκαστεί να εγκαταλείψει. Για το συγκεκριμένο πρόβλημα με την Red Bull, ο Μαξ Φερστάπεν είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ και Χέλμουτ Μάρκο, οι οποίοι του έδωσαν εξηγήσεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γιος Φερστάπεν, πατέρα του Μαξ και πρώην πιλότου της Formula1, ο γιος του θα βρίσκεται και για την επόμενη σεζόν στην ομάδα της Red Bull.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x