WRC

Χιρβόνεν: «Δεν έχασα τον χρόνο μου στη Citroen»

Ικανοποιημένος από τη θητεία του και τα όσα έμαθε από τη… θητεία του στη Citroen παρουσιάστηκε ο Μίκο Χιρβόνεν.

Την άποψη ότι από τη θητεία του στη Citroen απέκτησε εμπειρία από τον τρόπο που λειτουργούν και άλλες ομάδες εκτός της Ford εξέφρασε ο Μίκο Χιρβόνεν.

Ο Φινλανδός οδηγός τόνισε πως δεν ήταν χάσιμο χρόνου η θητεία του στη Citroen, χαρακτηρίζοντας μάλιστα φανταστική την πρώτη του χρονιά στην ομάδα που πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

«Ποτέ δεν θα έλεγα ότι τα δύο χρόνια που έμεινα στη Citroen ήταν χάσιμο χρόνου. Η πρώτη χρονιά ήταν φανταστική, πλασαρίστηκα στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και ως ομάδα πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Ήταν η πρώτη φορά που έτρεχα για άλλη ομάδα πέρα από τη Ford και μου έδωσε πολύ εμπειρία για τον τρόπο που λειτουργούν άλλες ομάδες», ήταν τα λόγια του Φινλανδού οδηγού για να αναφερθεί στη συνέχεια στην υποτονική σεζόν της Citroen πέρυσι:

«Δεν ξέρω αν τα πράγματα πήγαν στραβά. Με κάποιον τρόπο δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν. Αρχικά, η Volkswagen ξεκίνησε με προβάδισμα και εμείς δεν ήμασταν σε θέση να τους ακολουθήσουμε. Στη συνέχεια έκανα κάποια λάθη και τέθηκα εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x