Επικαιρότητα

Χρυσούλα Ρουπακιά: Με το μαχαιράκι του έκανε δύο γρατζουνιές στην κοιλιά του Φύσσα

«Ακόμη και το ψωμί και το κρέας το έκοβε με το χέρι, δεν ξέρω πως έγινε» είπε για τον αδερφό της

Την εκδοχή του Γιώργου Ρουπακιά για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα μετέφερε η αδελφή του, Χρυσούλα, καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Εκείνος τα αποδίδει όλα στην κακή συγκυρία γεγονότων και συμπτώσεων» είπε η αδελφή του και αφηγήθηκε στο δικαστήριο ποια ήταν η περιγραφή που έκανε ο Ρουπακιάς στον δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ λίγες ώρες μετά την δολοφονία .

«Ο δικηγόρος μου μετέφερε πως ο αδελφός μου τσακώθηκε με το παλικάρι και κάποιοι, 4 με 5 άτομα, πήγαν να τον τραβήξουν έξω από το αυτοκίνητο» είπε η Χρυσούλα Ρουπακιά και συνέχισε: «Από το φόβο του πήρε το μαχαιράκι που είχε στο ντουλαπάκι και του έκανε δυο γρατζουνιές. Όπως ήταν σκυμμένος βγαίνοντας από το αυτοκίνητο έκανε με το χέρι του έτσι (σ.σ. έδειξε την κίνηση με τα χέρια της) και του έκανε (σ.σ. του Φύσσα) δυο γρατζουνιές στην κοιλιά. Ήταν σκυμμένος δεν έβλεπε που χτυπάει... Έβλεπε μόνο πόδια».

Η μάρτυρας υποστήριξε πως ο αδελφός της ειδοποιήθηκε, όπως έμαθε αργότερα, για να σπεύσει στην Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας και ακολούθησε συγκεκριμένα άτομα χωρίς ωστόσο, όπως ο ίδιος της έχει πει, να γνωρίζει τον προορισμό τους.

Η Χρυσούλα Ρουπακιά περιέγραψε τον αδελφό της ως ήρεμο άνθρωπο. «Δεν ήταν των εντάσεων, ήταν συζητήσιμος... Δεν είχε διάφορες με κανέναν. Δεν ήταν επιθετικός» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα , απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου αν «ήταν εξοικειωμένος με τα μαχαίρια» εκείνη απάντησε αρνητικά. «Ακόμη και το ψωμί και το κρέας το έκοβε το χέρι. Δεν ξέρω πως έγινε».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x