Stoiximan Super League

Χωρίς Πιπίνη, Μπαρτολίνι και Περόνε

Με τρεις βασικές απουσίες θα ταξιδέψει ο Αστέρας στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ στην 1η αγωνιστική των play-offs.

Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε πολύ κοντά στην πηγή αλλά τελικά νερό δεν ήπιε από την κούπα του τελικού του Κυπέλλου. Οι Αρκάδες πάλεψαν κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά δεν τα κατάφεραν και αποτέλεσμα αυτής της μάχης ήταν ορισμένοι τραυματισμοί και… τιμωρίες παικτών που δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στην 1η αγωνιστική των play-offs.

Ο Χρήστος Πιπίνης χάνει όλο το μίνι-πρωτάθλημα με τον τραυματισμό που υπέστη ενώ ο Μπαρτολίνι, ο οποίος ήταν αμφίβολος ακόμα και για τον τελικό, δεν πρόλαβε να είναι 100% έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΣ. Ο Εμάνουελ Περόνε τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα και δεν θα είναι διαθέσιμο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες ενώ ο Σάκης Τσιώλης θα πάρει μαζί του 20 παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Φούλοπ, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Καστέλς, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέττι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής, Λένσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x