Live: Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μάχη της Εθνικής

Η Εθνική μας ομάδα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Παρακολουθείστε μέσω του sportfm.gr όλα όσα συμβαίνουν μέχρι τη σέντρα στο ματς με την Κροατία.

12:41
Καλησπέρα σας. Μαζί θα παρακολουθήσουμε όλα όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο της Εθνικής μας ομάδας, πριν από τον πρώτο «τελικό» για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.
12:42
Η μέρα έχει «γαλανόλευκο» χρώμα και ελπίζουμε το βράδυ η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε για έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
12:44
Μέσω του control room του sportfm.gr θα σας βάλουμε σε ρυθμό Εθνικής από νωρίς και θα σας μεταφέρουμε τα τελευταία νέα, μέχρι τη σέντρα του ματς στο «Μάξιμιρ».
12:49
Η Εθνική είναι αποφασισμένη να κάνει το «3 στα 3» σε μπαράζ Παγκοσμίου Κυπέλλου και να δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας.
12:51
Ο Μίχαελ Σκίμπε καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους τραυματίες Μάνταλο και Δώνη, καθώς και τον τιμωρημένο Μανωλά. Από την άλλη ο Σωκράτης μάλλον θα είναι στην ενδεκάδα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τοροσίδη.
12:53
Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής είναι: Καρνέζης, Σωκράτης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ρέτσος, Τζιόλης, Σάμαρης (ή Ταχτσίδης), Ζέκα (δεξιά), Σταφυλίδης, Φορτούνης και Μήτρογλου.
12:53
Αν ο Κάρλος Ζέκα δεν πάει στο δεξί άκρο και παίξει στα χαφ δίπλα στον Τζιόλη, τότε λογικά θα δούμε τον Μπακασέτα στο βασικό σχήμα.
12:54
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ανέστης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Τοροσίδης, Κουρμπέλης, Πέλκας, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Βέλλιος, Γιαννιώτας και Διαμαντάκος.
12:54
Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Κροάτες αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Μίτροβιτς, Βίντα, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς και Μάντζουκιτς.
12:55
Το παιχνίδι ξεκινάει 21.45 στο κατάμεστο «Μάξιμιρ» ( ΣΚΑΪ, COSMOTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
12:57
Το παιχνίδι από το Ζάγκρεμπ για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM θα περιγράψει ο Γιώργος Χελάκης. Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ που μετέφερε
13:07
Εικόνα live21961742/14030.jpg
13:11
Συστάσεις στους φιλάθλους της Κροατίας για κόσμια συμπεριφορά έγιναν από την ομοσπονδία της χώρας με ανακοίνωση εν όψει του αποψινού πρώτου αγώνα μπαράζ απέναντι στην Ελλάδα. Διαβάστε εδώ.
13:23
Με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook ο Ντάνιελ Πράνιτς δήλωσε πεπεισμένος ότι η Κροατία θα πάρει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση.
13:35
Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sportfm.gr για την ανάγκη η Ελλάδα να παίξει και με τους Κροάτες, όπως με τους Βέλγους και τους Βόσνιους. Διαβάστε το άρθρο του.
13:43
Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο σημερινό παιχνίδι μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας στην Κροατία. Η αστυνομία του Ζάγκρεμπ γνωστοποίησε μεταξύ άλλων ότι θα βιντεοσκοπεί και θα φωτογραφίζει τους πάντες και τα πάντα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης.
13:44
Καυτό αναμένεται να είναι το στάδιο «Μάξιμιρ» απόψε. Σύμφωνα με τον κροατικό Τύπο, μέχρι χθες βράδυ είχαν πωληθεί περίπου 28.500 εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα, τη στιγμή που η συνολική χωρητικότητα του «Μαξιμίρ» ανέρχεται στους 32.400 θεατές.
14:04
Δηλώσεις για το παιχνίδι και την Εθνική ομάδα έκανε και ο εμβληματικός αρχηγός, Θοδωρής Ζαγοράκης. Διαβάστε όσα είπε.
14:35
Μέσα στο γήπεδο πρέπει να αποδείξει τη «μαγκιά» και την ψυχή της η Εθνική στο ματς με την Κροατία, όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Γιάννης Γκούμας. Αναλυτικά όσα δήλωσε.
14:35
«Εγώ θα υποστηρίζω Κροατία και η γυναίκα μου Ελλάδα», δήλωσε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς.
15:10
Υπέρ της Εθνικής μας ομάδας, λειτουργούν οι προκλήσεις των Κροατών, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρώην διεθνής και προπονητής της Εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας.
15:10
Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, τόνισε ότι η Εθνική είναι πιο... ομάδα, ενώ επεσήμανε ότι μέσα στο γήπεδο θα φανεί πια ομάδα διαθέτει ψυχή και ποδοσφαιρική «μαγκιά».
15:12
Για το ματς με την Κροατία ο Γιάννης Γκούμας δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM: «Είναι δύο παιχνίδια αυτά που έρχονται, μεγάλης σημασίας και για της δύο χώρες. Θεωρώ ότι η ομάδα μας θα είναι πανέτοιμη, θα βγάλει πάθος, ψυχή και ελπίζω να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας γιατί χρειάζεται σε αυτά τα παιχνίδια. Αν τα παιδιά παίξουν όπως με το Βέλγιο και την Βοσνία και δείξουν τον ίδιο χαρακτήρα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και ας έχουν καλύτερες μονάδες. Δεν παίζουν μπάλα τα λεφτά, αλλά η καρδιά και η ψυχή. Είμαστε πιο ομάδα από τους Κροάτες, και αν τα δώσουμε όλα τότε εμείς θα βγούμε νικητές»
15:15
Θυμίζουμε ότι η Εθνική ομάδα δεν θα έχει στη διάθεση της τον Κώστα Μανωλά που τιμωρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τη FIFA με μία αγωνιστική.
15:15
Αναφερόμενος στο θέμα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μίχαελ Σκίμπε δήλωσε τα εξής: «Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος γι’ αυτή την απόφαση. Σχεδόν σε όλα τα ματς σε όλο τον κόσμο, όταν προηγείσαι, προσπαθείς να κερδίσεις κάποια δευτερόλεπτα για να είσαι πιο ασφαλής. Το κάναμε κι εμείς στην Κύπρο, γιατί ο αντίπαλος ήταν καλός. Ο Μανωλάς πήρε κάρτα, έχασε το ματς που ακολουθούσε που δεν ήταν εύκολο. Είναι πολύ άδικο από πλευρά της FIFA να αποφασίζει κάτι τέτοιο. Δεν είναι σωστό να βλέπεις ένα βίντεο και να αποφασίζεις για κάτι που έγινε αρκετές εβδομάδες πριν στο γήπεδο. Ελπίζω να το επανεξετάσουν και να καταλάβουν ότι αυτό δεν ήταν δίκαιο για να μην ξαναγίνει».
15:32
Ικανή ακόμη και να πάρει σκορ πρόκρισης απόψε απέναντι στην Ελλάδα θεωρεί την Κροατία ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο άλλοτε γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής τερματοφυλάκων στη Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι προειδοποίησε, πάντως, τους συμπατριώτες του πως πρόκειται για ένα σύνολο μαχητών που πολλές φορές χρησιμοποιούν και αθέμιτα μέσα.
15:33
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μάριο Γκαλίνοβιτς κάνοντας κλικ εδώ.
15:38
Τα δύο καθοριστικά παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στον ΣΚΑΪ. Το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει απόψε το βράδυ στο Ζάγκρεμπ.
15:38
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού θα αρχίσει στις 21:00, με την εκπομπή «Στο δρόμο για το Μουντιάλ». Ο Γιώργος Τσαντάκης, που είναι στην παρουσίαση, φιλοξενεί τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον Γιάσμινκο Βέλιτς. Σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο "Μάξιμιρ" θα μάθουμε τις συνθέσεις των δύο αντιπάλων και θα παρακολουθήσουμε την αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Τζαβέλλα στην κάμερα του ΣΚΑΪ.
15:38
Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα. Ο Μανώλης Σφακάκης θα είναι στην περιγραφή του σπουδαίου ματς, με τον Νίκο Σταματέλο στο ρεπορτάζ. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όλοι οι πρωταγωνιστές θα περάσουν από την κάμερα του ΣΚΑΪ, στη συνέχεια της εκπομπής «Στο δρόμο για το Μουντιάλ».
15:52
Ακούστε το ρεπόρτάζ που μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Χελάκης λίγο μετά τις 15:30.
15:58
«Το θέλω, το πιστεύω και το νιώθω ότι η Ελλάδα μπορεί», δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95,0
16:12
Τη στήριξή της στην Εθνική στη «μάχη» με την Κροατία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ με ποστάρισμά της στα social media. Διαβάστε εδώ αναλυτικά.
16:21
Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη «μάχη» με την Κροατία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ ξέφυγαν από τα καθιερωμένα, κάνοντας βόλτα στο Ζάγκρεμπ. Διαβάστε εδώ αναλυτικά.
16:34
Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής είναι: Καρνέζης, Σωκράτης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ρέτσος, Τζιόλης, Σάμαρης (ή Ταχτσίδης), Ζέκα (δεξιά), Σταφυλίδης, Φορτούνης και Μήτρογλου.
16:52
Υπενθυμίζεται ότι το ματς ξεκινάει 21!45 στο κατάμεστο «Μάξιμιρ» ( ΣΚΑΪ, COSMOTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
16:54
Παράλληλα, ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον Παναγιώτη Ρέτσο, που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο αποψινό ματς. Διαβάστε αναλυτικά εδώ
17:07
Εικόνα live21961742/70589.jpg
17:21
Οι Κροάτες αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Μίτροβιτς, Βίντα, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς και Μάντζουκιτς.
17:26
Ολοταχώς για sold out πάει το Κροατία-Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά εδώ.
17:43
Εικόνα live21961742/58446.jpg
17:53
Υπενθυμίζεται ότι τα ζευγάρια των μπαράζ είναι: Κροατία-Ελλάδα, Σουηδία-Ιταλία, Βόρειος Ιρλανδία-Ελβετία, Δανία-Ιρλανδία
18:01
«Έχει την ποιότητα να προκριθεί η Ελλάδα», δήλωσε ο Σάββας Γκέντσογλου
18:06
Μια φοβερή παράδοση διατηρούν οι ελληνικές ομάδες στο «Μάξιμιρ». Διαβάστε αναλυτικά εδώ.
18:29
Υπενθυμίζεται ότι ο Μίχαελ Σκίμπε καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους τραυματίες Μάνταλο και Δώνη, καθώς και τον τιμωρημένο Μανωλά. Από την άλλη ο Σωκράτης μάλλον θα είναι στην ενδεκάδα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τοροσίδη.
18:39
Ακούστε το ρεπορτάζ που μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Χελάκης το μεσημέρι της Πέμπτης.
18:57
Μαϊμού στο Ζάγκρεμπ προέβλεψε τον νικητή του Κροατία-Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά εδώ
19:04
Κατάμεστο αναμένεται να είναι σήμερα το «Μάξιμιρ».
19:22
Καλή τύχη στον Κώστα Μήτρογλου ευχήθηκε η Μαρσέιγ σε άπταιστα ελληνικά Εικόνα live21961742/31887.jpg
19:31
Πληροφορίες των Κροατών (και συγκεκριμένα του hrtsport) που δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν ότι ο Μάντζουκιτς δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος και τη θέση του στην επίθεση θα πάρει ο Κράμαριτς. Διαβάστε εδώ περισσότερα.
19:47
Η προϊστορία των δύο ομάδων όπως την παρουσιάζει η κροατική ομοσπονδία: Εικόνα live21961742/17083.jpg
19:51
Οι ευχές της Ίντερ σε Πέρισιτς και Μπρόζοβιτς για το ματς με την Ελλάδα Εικόνα live21961742/21124.jpg
19:57
Η πιθανή ενδεκάδα της Κροατίας. Περιμένουμε την επίσημη Εικόνα live21961742/3688.png
close menu
x