Προσγειωμένος ενόψει του αυριανού (19/2 – 21:45) με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Αβρααμ Γκραντ, στην συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της Τσέλσι υποστήριξε ότι κανένας στην ομάδα του δεν υποτιμά τους «ερυθρόλευκους», ομολόγησε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και πρόσθεσε πως στόχος των «μπλε» είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά
«Είναι η πρώτη φορά που έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Οι τραυματίες έχουν επιστρέψει και όσοι συμμετείχαν στο Κόπα Άφρικα είναι μαζί μας. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος.
Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και κανείς στην ομάδα δεν νομίζω να τον υποτιμά. Στόχος μας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε τον τίτλο. Η Τσέλσι είναι μεγάλη ομάδα αλλά θέλει και ένα Τσάμπιονς Λιγκ για να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Δεν είναι ένα καθόλου εύκολο παιχνίδι. Έχω εικόνα από τους αγώνες του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων».
Επίσης, ο Γραντ μίλησε με καλά λόγια για τον Λούα Λούα, τον οποίο γνωρίζει από την θητεία του στην Πόρτσμουθ: «Είναι ένας πολύ γρήγορος και επικίνδυνος παίκτης που μπορεί να κάνει πολλά και να δημιουργήσει προβλήματα με τη μπάλα στα πόδια.
Πρέπει να τον προσέξουμε».
Εσιέν: «Από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας»
Ο Μίκαελ Εσιέν δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τον αυριανό αντίπαλο της Τσέλσι. Απλώς, όπως δήλωσε, ξέρει ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Αυτό που γνωρίζω είναι πως είναι απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα που έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα και μαζεύει συνεχώς τίτλους. Από παίκτες γνωρίζω περισσότερο τον Λούα Λούα. Είναι ένας καλός κι επικίνδυνος παίκτης που χρειάζεται προσοχή».