Γενικά

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Σε προφορική συμφωνία με την ομοσπονδία της Αργεντινής ήρθε ο Λουίς Σκαλόνι.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ρίχνει… άγκυρα στον πάγκο της Αργεντινής ο Λουίς Σκαλόνι. Όπως μετέφερε ο έγκυρος ρεπόρτερ, Σέσαρ Λουίς Μέρλο, ο 48χρονος τεχνικός ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Ομοσπονδία για νέο συμβόλαιο.

Ο προπονητής που οδήγησε την «αλμπισελέστε» με ηγέτη τον Λιονέλ Μέσι στην κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2022 και στον τελικό το περασμένο καλοκαίρι, έδωσε τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το 2030.

Ο παλαίμαχος μεσοαμυντικός, ο οποίος αυτήν τη στιγμή δεσμεύεται έως τον Δεκέμβριο, είναι στο τιμόνι της Αργεντινής από το 2018 και έχει κατακτήσει επίσης δύο φορές το Κόπα Αμερικά (2021, 2024).


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x