Με δύο αγώνες για την Εθνική ομάδα πινγκ πονγκ των γυναικών και έναν αγώνα για την ανδρική ομάδα ξεκινάει την Κυριακή στην Κίνα το 52ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Η Εθνική ανδρών βρίσκεται στο Νο 13 της RANKING LIST του Φεβρουαρίου και θα αγωνιστεί στον τέταρτο όμιλο της Championship Division, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Κωστόπουλος, θα έχει στη διάθεσή του τους Παναγιώτη Γκιώνη, Κώστα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Τάσο Ρηνιώτη.
Από την πλευρά της, η Εθνική γυναικών βρίσκεται στο Νο 31 της RANKING LIST και αγωνίζεται στον έκτο όμιλο. Την Κυριακή το πρωί, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο και το απόγευμα της ίδιας μέρας τη Βουλγαρία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Καρύτσας, θα έχει στη διάθεσή του τις Μαρία Μοίρου, Κατερίνα Ντουλάκη, Χριστίνα Φίλη, Φιλαρέτη Εξάρχου.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης