Καλύτερη ευκαιρία για να κάνουν το ξεκίνημά τους σε διεθνείς αγώνες δεν θα μπορούσαν να βρουν τέσσερις εξελίξιμοι αθλητές μας από την παμπαιδική κατηγορία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική πινγκ πονγκ ανδρών το ομαδικό στους Μεσογειακούς Αγώνες της Αλγερίας, αφού νίκησε 3-1 σετ την Ισπανία στον «μικρό» τελικό του τουρνουά.
Με το χάλκινο μετάλλιο στα 77 κιλά της ελληνορωμαϊκής πάλης θα επιστρέψει από τους Μεσογειακούς Αγώνες της Αλγερίας ο Γιώργος Πρεβολαράκης.
Οι Θανάσης Τσιρίκος και Θεόφιλος Αυθίνος δεν κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά των 3 μέτρων τραμπολίνο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.
Ο ΑΣ Άρης ανακοίνωσε ότι πήρε μια τεράστια... ανάσα, αφού η Α.Α.Δ.Ε. προχώρησε στη διαγραφή ποσού άνω των 35 εκατομμυρίων ευρώ, για το διάστημα 2002-2010!
Στην οκτάδα των Μεσογειακών Αγώνων της Αλγερίας προκρίθηκε την Κυριακή το βράδυ η Εθνική ομάδα πινγκ πονγκ ομαδικού ανδρών.
Ο Διονύσης Ξένος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των -67 κιλών, επικρατώντας του Λούκα Μαρέσκα.
Με τη μεικτή σκυταλοδρομία 4Χ1.500 μέτρα άνοιξε την Κυριακή το πρόγραμμα του OPEN WATER στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.
Το μεστό από αγώνες τριήμερο επιφύλαξε στο τέλος την είσοδο του Χρήστου Στάμου και της Ευανθίας-Ειρήνης Μπουρνιά στα προημιτελικά του διπλού μικτού και την κλάση XD4. Ο
Η αρχή γίνεται με το ομαδικό, τη Δευτέρα 27/06 παίρνει σειρά το απλό και ο πρώτος στόχος των διεθνών μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.
Στη χώρα μας οργανώνονται events από τις 16 έως τις 30 Ιουνίου και το Σάββατο 25/06 πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα χρονιά στο εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο εκδήλωση γνωριμίας με διάφορα αθλήματα.
Στα προημιτελικά του δυνατού όπεν Α.Με.Α. εξάλλου, αποκλείστηκαν ο Γιώργος Μουχθής στην κλάση 6 και ο Αλέξανδρος Διακουμάκος στην κλάση 10.
Σε μία μικρή τροποποίηση του προγράμματος οι διοργανωτές δεν διεξήγαγαν το βράδυ της Παρασκευής 24/06 τον 1ο γύρο του απλού σε εφήβους, νεάνιδες και παίδες.
Άννα Κορακάκη και Μάκης Μίτας επελέγησαν ως σημαιοφόροι της ελληνικής ομάδας την Τελετή Έναρξης των Μεσογειακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν στην πόλη Οράν της Αλγερίας.
Τρεις προκρίσεις στα «νοκ άουτ» ταμπλό είχε να επιδείξει η αποστολή της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες στην πρώτη μέρα του διεθνούς τουρνουά πινγκ πονγκ στην Οστράβα.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, σε σχέση με όσα της προσάπτονται το τελευταίο διάστημα για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας στους Μεσογειακούς του 2022.
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην Εθνική Open Water για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης, με την Αφροδίτη Κατσιάρα να αντικαθιστά τη Νεφέλη–Ευαγγελία Γιαννοπούλου.
Την έκτη θέση στον τελικό του ελεύθερου ντουέτου της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου.
Πέμπτη θέση στα προκριματικά του Highlight για την εθνική ομάδα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Το Σάββατο ο τελικός.
Η Οστράβα γίνεται ο επόμενος σταθμός στις διεθνείς συμμετοχές των αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης με αναπηρίες για το 2022.
Εμφάνιση ειδήσεων 1-16 από σύνολο 10866
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ›