Δεν τα κατάφεραν οι τρεις Έλληνες αθλητές του τένις, που συμμετείχαν την Τρίτη στην πρεμιέρα του μονού του τουρνουά ATP Challenger «Status Athens Open», αξίας 75.000 δολαρίων.

Ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης είχε, εξαρχής, δύσκολο έργο κόντρα στον Γερμανό, Σάιμον Στάντλερ (Νο 182 στον κόσμο), από τον οποίο ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 7-6).

Ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς ξεκίνησε πολύ καλά κόντρα στον Σλοβάκο, Ίβο Κλετς (Νο 280 στον κόσμο), όμως τελικά έχασε με 2-0 σετ (7-6, 6-2).

Τέλος, ο Πάρις Γεμουχίδης ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-0) από τον Αυστραλό Γιόζεφ Σιριάνι (Νο 159 στην παγκόσμια κατάταξη).

Στο διπλό, οι Λευτέρης Αλεξίου-Νίκος Ροβάς αποκλείστηκαν από τους Ολλανδούς Μπαρτ Μπεκς-Μάτβε Μίντελκοπ, χάνοντας με 2-0 σετ (6-4, 7-6), αν και προηγήθηκαν με 4-1 στο δεύτερο σετ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sports & Tourism Summit: Το πρώτο συνέδριο για την κοινωνική διάσταση αθλητισμού και τουρισμού

Ταεκβοντό: Στους Παγκόσμιους Αγώνες Παίδων «Ολύμπια - Ήλιδα 2027»

ΟΑΚΑ: Νέα περίφραξη 7,5 χιλιομέτρων και αναβαθμισμένο σύστημα ασφάλειας

Τετραήμερο δράσεων στο Αμοργιανό Φεστιβάλ 2026 «Vikelas Sports & Aegean Blue Classic Car IDORO»

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό