Η Ουκρανία θα είναι την Τετάρτη η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής τένις των γυναικών στο Φεντ Καπ, που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας. Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, η ελληνική ομάδα συμπεριελήφθη στον ίδιο όμιλο με Ουκρανία, Ισραήλ και Λευκορωσία. Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ και την Παρασκευή τη Λευκορωσία.

Κάθε συνάντηση περιλαμβάνει τρεις αγώνες, δύο στο μονό και έναν στο διπλό. Οι δύο πρώτες ομάδες από τον κάθε όμιλο θα διεκδικήσουν σε αγώνες μπαράζ την άνοδό τους στην Τσάμπιονς Ντιβίζιον, η τρίτη θα παραμείνει στην Α` Ευρωαφρικανική Ζώνη, ενώ η ομάδα που θα πάρει την τελευταία θέση θα διεκδικήσει σε μπαράζ την παραμονή της στην κατηγορία.

«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, ιδιαίτερα για την ομάδα μας που είναι καινούργια. Πρώτος μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και μετά ότι καλύτερο προκύψει», σχολίασε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Καλοβελώνης, ο οποίος θα στηριχθεί στις Μίνα Καπλάνη, Άννα Γερασίμου, Άννα Κουμάντου και Αναστασία Μιχαήλ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θριαμβευτής του ντέρμπι πινγκ πονγκ γυναικών ο Παναθηναϊκός, αήττητος μαζί με την ΑΕΚ στην κορυφή

Οι θέσεις στο παγκόσμιο R.L. της μεγάλης κατηγορίας με τις οποίες θα τελειώσουν το 2025 οι Έλληνες αθλητές πινγκ πονγκ

Ο Μαρκουλάκης ξεχώρισε και στο Eurotalents Development Camp III Under 13 της ETTU

Οι κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία από την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ

Υπουργείο Αθλητισμού: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό

Την 5η θέση κατέλαβαν Χαμαριάς και Ξύπας στο παγκόσμιο Νέων στην ιστιοπλοΐα

Στην Κύπρο θα αγωνιστούν Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ, στη Μάλτα οι άνδρες των «πράσινων»

Με νέο 3-0 σετ στην οκτάδα του Champions League πνγκ πονγκ η Μπογκόρια του Γκιώνη

Επικυρώνει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Champions League η Μπογκόρια του Γκιώνη

H EOE δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ σε ομοσπονδίες για αγορά εξοπλισμού, υλικών και προετοιμασία