Σίγουρα, θα προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του Λίον Τέιλορ να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο Βρετανός, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης και "χάλκινος" παγκόσμιος πρωταθλητής των καταδύσεων, πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, λίγους μήνες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν εδώ και λίγα χρόνια.

Ο 30χρονος πρωταθλητής κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη συγχρονισμένη πλατφόρμα στην Αθήνα και ένα χρόνο αργότερα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ, πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Όλα αυτά, ως δίδυμο με τον Πίτερ Γουότερφιλντ.

Ο Τέιλορ επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του στη μέση και έκρινε πως δε θα μπορέσει να είναι έτοιμος για να συμμετάσχει στα τράιαλς της πατρίδας του, που θα δώσουν την πρόκριση στην κινεζική πρωτεύουσα.

«Πρόκειται για τη δυσκολότερη «μάχη» στην καριέρα μου, αλλά στο κάτω μέρος της μέσης μου, ένας δίσκος έχει φθαρεί σημαντικά και, δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα», επισήμανε ο Βρετανός πρωταθλητής.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sports & Tourism Summit: Το πρώτο συνέδριο για την κοινωνική διάσταση αθλητισμού και τουρισμού

Ταεκβοντό: Στους Παγκόσμιους Αγώνες Παίδων «Ολύμπια - Ήλιδα 2027»

ΟΑΚΑ: Νέα περίφραξη 7,5 χιλιομέτρων και αναβαθμισμένο σύστημα ασφάλειας

Τετραήμερο δράσεων στο Αμοργιανό Φεστιβάλ 2026 «Vikelas Sports & Aegean Blue Classic Car IDORO»

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό