Με 21 παίκτες θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, ενόψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μάλαγα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάντρο Καμπάνια, ανακοίνωσε την Τετάρτη τα ονόματα των αθλητών που θα μεταβούν την Πέμπτη στο Αργοστόλι, όπου έως τις 14 του μήνα θα πραγματοποιήσουν κοινό καμπ προετοιμασίας με τον Καναδά.

Στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού θα βρίσκονται οι: Δεληγιάννης, Ρέππας, Μάζης, Κοκκινάκης, Σχίζας, Μιτελούδης, Μυλωνάκης, Θωμάκος, Χρ.Αφρουδάκης, Ντόσκας, Θεοδωρόπουλος, Ι.Φουντούλης, Γ.Αφρουδάκης, Βλοντάκης, Πρωτονοτάριος, Νικ.Κόχειλας, Δελακάς, Μπλάνης, Μουρίκης, Βουλγαράκης, Γούνας.

Οι επτά τελευταίοι, ήτοι οι Πρωτονοτάριος, Νικ.Κόχειλας, Δελακάς, Μπλάνης, Μουρίκης, Βουλγαράκης, Γούνας, θα επιστρέψουν στην Αθήνα μία ημέρα νωρίτερα, ώστε στις 15 του μήνα να αναχωρήσουν για τη Γένοβα, όπου θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του World League.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνέτριψε την Ισπανία και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου η Εθνική Κορασίδων!

Τιμητική υποδοχή στο Προεδρικό Μέγαρο για τους πρωταθλητές του World Cup

Αργυρόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Πεινασμένοι για ακόμη περισσότερα χρυσά - Μυθικό το μπλοκ του Σκουμπάκη»!

Πριμ 200.000 ευρώ από τον Αλαφούζο στην Εθνική πόλο για την κορυφή του κόσμου!

Αποθεωτική υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος» για την Παγκόσμια Κυπελλούχο, Εθνική ομάδα πόλο!

Μαυρωτάς για την Εθνική πόλο ανδρών: «Η νοοτροπία του νικητή έχει πλέον μπολιασθεί στην ομάδα»

«Όταν η καρδιά γράφει ιστορία»: Το μήνυμα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης για το χρυσό στο πόλο

Βλάχος: «Το χρυσό μάς διώχνει την πίεση των προηγούμενων ετών, αλλά δεν σταματάμε εδώ»

Έτσι η Ελλαδάρα φόρεσε το χρυσό στον λαιμό της: Τα highlights από τον σπουδαίο τελικό της Εθνικής

Εθνική πόλο: Ρίγη συγκίνησης στην απονομή και ο Εθνικός Ύμνος στο Σίδνεϊ