Πόλο

Waterpolo League Γυναικών: Ασταμάτητη η Βουλιαγμένη, σαρωτικός ο ΠΑΟΚ!

Η Βουλιαγμένη έκανε το 4/4 με 21-9 επί της ΝΕ Πατρών, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε 22-6 τη Γλυφάδα και τα Χανιά απέδρασαν με νίκη από την Ηλιούπολη στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Waterpolo League Γυναικών.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εύκολες επικρατήσεις για τα φαβορί και αγωνία μέχρι το φινάλε σε Ηλιούπολη και Χίο περιλάμβανε το υπόλοιπο πρόγραμμα του Σαββάτου (17/10), για την 4η αγωνιστική της Waterpolo League Γυναικών.

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε 21-9 της ΝΕ Πατρών, έχοντας πρώτη σκόρερ τη Γιαννοπούλου με πέντε γκολ. Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν 13-5 στο ημίχρονο και έφτασαν άνετα στην τέταρτη νίκη τους. Στους 12 βαθμούς ο ΝΟΒ, στους 3 η ΝΕΠ.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 7-2, 2-2, 6-2

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε απέναντι στη Γλυφάδα με 22-6. Το 6-0 του πρώτου οκταλέπτου και το 12-3 του ημιχρόνου ξεκαθάρισαν νωρίς την κατάσταση. Στους 9 βαθμούς ο «Δικέφαλος», στους 3 ο ΑΝΟΓ.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 6-3, 6-1, 4-2

Τα Χανιά λύγισαν 10-9 την Ηλιούπολη εκτός έδρας. Οι Κρητικές προηγήθηκαν 6-3 στο ημίχρονο και άντεξαν στην αντεπίθεση των γηπεδούχων, που πλησίασαν στο γκολ. Στους 7 βαθμούς ο ΝΟΧ, χωρίς βαθμό συνεχίζει η Ηλιούπολη.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 3-2, 3-2

Στη Χίο, ΠΕΚΕ Βροντάδου και Λάρισα αναδείχθηκαν ισόπαλες 11-11. Το 7-6 του ημιχρόνου υπέρ των γηπεδούχων έγινε 9-9 στο τρίτο οκτάλεπτο, με την ισορροπία να διατηρείται μέχρι το τέλος. Αμφότερες πήραν τον πρώτο τους βαθμό.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 2-3, 2-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x