Σημαντική επίδοση από τον Στέφανο Δημητριάδη. Ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ στα 50 μέτρα πεταλούδα, πετυχαίνοντας χρόνο 24.38 και παίρνοντας τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα. Αυτό, στη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του Οπεν του Παρισιού.

Όσον αφορά τον Βασίλη Δεμέτη, πήρε την τρίτη θέση στα 400 μέτρα μικτής ατομικής, σημειώνοντας χρόνο 4.22.96. Ο Ρωμανός Αλυφαντής πήρε την πέμπτη θέση με 4.28.86.

Ο τελευταίος συμμετείχε σε δύο ακόμα τελικούς. Στα 200 μέτρα πρόσθιο κατέλαβε την τέταρτη θέση με 2.17.06 και στα 200 μέτρα πεταλούδα την πέμπτη, με 2.01.69.

Η Μάρθα Μάτσα ήταν τέταρτη στα 50 μέτρα ύπτιο, με 30.39 και πέμπτη στα 50 μέτρα ελεύθερο, με 26.00.

Τέλος, η Ελβίρα Ευσταθίου ήταν όγδοη στα 800 μέτρα ελεύθερο, σημειώνοντας 8.47.37 και έτσι πήρε την ένατη θέση στην τελική κατάταξη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube