Δεν κατάφεραν να εξασφαλίουν το «εισιτήριο» για τον τελικό των 3μ. στις καταδύσεις οι Νίκος Συρανίδης και Αλέξανδρος Μάνος, που συμμετέχουν στο Grand Prix του Μόντρεαλ, που ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή.
Οι Έλληνες καταδύτες στα προκριματικά του αγωνίσματος, στο οποίο πήραν μέρος 26 αθλητές, αν και πραγματοποίησαν καλό ξεκίνημα στο τέλος τα....χάλασαν και αποκλείστηκαν από τον τελικό του αγωνίσματος.
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Νίκος Συρανίδης τερμάτισε στη 16η θέση, συγκεντρώνοντας 351,93 βαθμούς, ενώ ο Αλέξανδρος Μάνος ήρθε 22ος με 323,10.
Η παρουσία της ελληνικής αποστολής στο Grand Prix του Μόντρεαλ συνεχίζεται με τη συμμετοχή της Ελένης Χατζημήτρου στα προκριματικά των 3μ. γυναικών.
Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα