Νίκη άνευ αντικρίσματος πέτυχε το Σάββατο ο Πανιώνιος απέναντι στην Μαρσέιγ, ομάδα που τον είχε αποκλείσει από τη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών, μια εβδομάδα νωρίτερα. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 10-9 των πρωταθλητών Γαλλίας, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στη Ρωσία. Ετσι, σημείωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, καθώς την Παρασκευή είχαν επιβληθεί με 9-5 της Στεάουα Βουκουρεστίου.
Στο παιχνίδι του Σαββάτου, πήρε κανονικά μέρος ο Γιώργος Ρέππας, που την Παρασκευή είχε μείνει εκτός, ενώ ο Βλοντάκης αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
Την Κυριακή, ο Πανιώνιος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του, αντιμετωπίζοντας την «οικοδέσποινα» Στουρμ Τσέχοφ.
Εξάλλου, την ίδια μέρα, σε φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο του Λαιμού, η Βουλιαγμένη γνώρισε δύο ήττες, από τη Χίο (7-6) και τον ΝΟ Πατρών (6-5).
Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής