Τα ξημερώματα της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής της γυναικείας ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης για το Μάντσεστερ, ώστε να συμμετάσχει στον τέταρτο όμιλο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Καπ. Εκεί, οι «μπέμπες» θα αντιμετωπίσουν, πέραν της «οικοδέσποινας», την ολλανδική Χετ Ράβιν και τη γαλλική Νανσί. Η ελληνική ομάδα έχει να αντιμετωπίσει τις σημαντικές απουσίες της Αντιγόνης Ρουμπέση και της Γιούλης Λαρά, όμως έχει, ως μοναδικό στόχο, την πρώτη θέση του γκρουπ. Πάντως, η τελευταία θα ακολουθήσει την ομάδα, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.
Ετοιμοπόλεμες είναι οι: Ντελ Σότο, Τσουκαλά, Μελιδώνη, Βαν Νόρμαν, Λιόση, Αλεξάκη, Ασημάκη, Γερόλυμου, Χρυσικοπούλου, Κουτέλη, Κούβδου και Δρίμη.
Για τις αναμετρήσεις στην Αγγλία μίλησε η προπονήτρια του ΝΟΒ, Αλεξία Καμμένου. «Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στα προημιτελικά και, από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και την πρώτη θέση στον όμιλό μας, που, θεωρητικά, θα μας οδηγήσει σε ευκολότερη κλήρωση στην επόμενη φάση. Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι θα είναι και μεγάλη η διαφορά, αφού στα χιαστί παιχνίδια είναι όλες οι ομάδες πολύ καλές και ανάλογης δυναμικότητας. Η αγωνιστική απραξία με προβληματίζει λίγο και ελπίζω να μπορέσουμε, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, να βρεθούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες των αγώνων. Θεωρώ ότι, εκτός από το παιχνίδι με τις Αγγλίδες, τα ματς με τις Ολλανδέζες και τις Γαλλίδες θα είναι επικίνδυνα».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης