Έτοιμες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο 2-5 του επόμενου μήνα, είναι οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών, ύστερα από την ανακοίνωση των ονομάτων των αθλητών και αθλητριών που θα μας εκπροσωπήσουν στη διοργάνωση, μέσω της ΕΓΟ.

Στους άνδρες, θα έχουμε τους Λευτέρη Κοσμίδη, Βλάση Μάρα, Δημήτρη Μαρκούση, Χρήστο Λυμπανοβνό, Δημοσθένη Ταμπάκο και Βασίλη Τσολακίδη.

Στις γυναίκες, θα έχουμε τη συμμετοχή των Ανδριάνας Συρίγου-Αντωνίου, Λίνας Μητράκου, Βασιλικής Μιλλούση και Βικτωρίας Τσακαλίδου. Χαρακτηριστικό του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι το γεγονός ότι δε θα υπάρχουν ομαδικά, παρά μόνο ατομικά αγωνίσματα.

Πάντως, οι οριστικές συνθέσεις των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων θα βγουν, μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κότμπους, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Λευτέρης Κοσμίδης, Ξενοφών Κοσμίδης, Δημήτρης Μαρκούσης, Λευτέρης Πετρούνιας, Δημοσθένης Ταμπάκος και Βασίλης Τσολακίδης στους άνδρες, καθώς και οι Λίνα Μητράκου, Βασιλική Μιλλούση στις γυναίκες.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η μεγάλη επιστροφή των ΗΠΑ: Χρυσό στο Χόκεϊ Ανδρών μετά από 46 χρόνια!

Τρομακτικό ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινάζ!

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια