Ξένο σώμα στην ΑΕΚ ο Εντίνιο, μετά το επεισόδιο με τον Μπάγεβιτς και το ξέσπασμα του Πορτογάλου επιθετικού. «Δεν πάει άλλο. Τελείωσε για μένα», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ. «Εχει πρόβλημα μαζί μου», το σχόλιο του ποδοσφαιριστή. Οριακά θα προλάβει τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Τζεμπούρ, που υπέστη κάκωση έξω μηνίσκου δεξιού γόνατος και κάκωση ποδοκνημικής στο αριστερό πόδι. Την άλλη εβδομάδα το μεταγραφικό τετ α τετ ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Εντίνιο για την αναμέτρηση με τον Αρη.

«Αυτό το γήπεδο μπορεί να φτιαχτεί», είπε για το σχέδιο Μελισσανίδη ο αρχιτέκτοντας, Βαγγέλης Ραβανός. Ο Γιάννης Κυφωνίδης γράφει για το μέλλον του Εντίνιο. «Είμαι χαρούμενος που ενδιαφέρεται για μένα η ΑΕΚ», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Σιακκάς.


Φεύγει από την ΑΕΚ ο Εντίνιο

Απολογείται και πωλείται ο Εντίνιο. Το χθεσινό παράπτωμα του Πορτογάλου επιθετικού ήταν και το τελευταίο στην ΑΕΚ, μια και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν αντέχει άλλο και δεν τον υπολογίζει. Ο Εντίνιο παράκουσε τις εντολές του προπονητή του, με αποτέλεσμα αυτός να τον στείλει στα αποδυτήρια. Τότε, ο παίκτης έγινε έξω φρενών και άρχισε να κλοτσάει μπάλες και να βρίζει. Μάλιστα, συνέχισε να το κάνει αυτό και μέσα στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα ο Μπάγεβιτς να φτάσει στα όριά του.

«Δεν αντέχω άλλο. Είναι καλό παιδί, αλλά δεν αλλάζει νοοτροπία. Τελείωσε για μένα. Θα απολογηθεί στη διοίκηση. Δεν τον υπολογίζω», έλεγε ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

«Εχει πρόβλημα μαζί μου», φώναζε ο Εντίνιο και αποκαλούσε τον Μπάγεβιτς ρατσιστή. Η ουσία είναι ότι τις επόμενες μέρες ο Πορτογάλος θα απολογηθεί και στη συνέχεια θα ψάξει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Οριακά ο Τζεμπούρ

Κάκωση έξω μηνίσκου δεξιού γόνατος και κάκωση στην ποδοκνημική στο αριστερό πόδι υπέστη ο Ρέφικ Τζεμπούρ, όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει ότι ο παίκτης θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες, με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να εκτιμά ότι μπορεί να προλάβει τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 2 Μαΐου. Αγώνα για να παίξει στο μεγάλο ματς κάνει και ο Σωτήρης Κυργιάκος, μετά τη θλάση που υπέστη. Οι προβλέψεις για τον Ελληνα αμυντικό είναι αισιόδοξες.

Την άλλη εβδομάδα η συνάντηση

Στις αρχές της άλλης εβδομάδας θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Θανόπουλο, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Στέλιο Μανωλά, με θέμα τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο Σερβοέλληνας θα πει ποιοι παίκτες δεν υπολογίζονται και σε ποιες θέσεις θέλει ενίσχυση. Το σχέδιο προβλέπει την απόκτηση 4-5 ποδοσφαιριστών, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Η διοίκηση θα ξεκαθαρίσει ότι το μπάτζετ δεν θα είναι υψηλό. Αυτό που «καίει» τώρα τους παράγοντες της ΑΕΚ είναι να κλείσει η «τρύπα». Αυτό θα γίνει με τρία εκατομμύρια ευρώ που θα βάλουν οι μέτοχοι και άλλα τριάμισι που θα παρθούν από δάνειο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.