Μεγάλη πρόκριση για τον Παναγιώτη Γκιώνη. Ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ πέρασε στους «32» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ατομικών αγωνισμάτων της Γιοκοχάμα. Ο Γκιώνης επικράτησε με 4-3 σετ του Κινέζου Τσούαν Σι (11-6, 9-11, 5-11, 11-7, 9-11, 11-6 και 11-5), αν και βρέθηκε να χάνει στην εξέλιξη του αγώνα, με 2-1 και 3-2 σετ. Τελευταία φορά που ο Γκιώνης βρέθηκε στους «32» της διοργάνωσης ήταν το 2005. Πλέον, την Παρασκευή ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Ινδό Σάραθ Καμάλ Ασάντα.

Όσον αφορά το διπλό των ανδρών, οι Παναγιώτης Γκιώνης/Κώστας Παπαγεωργίου νίκησαν τους Ιταλούς Μιχάι Μπομπόσικα/Γιανγκ Μιν με 4-2 σετ (11-3, 11-9, 8-11, 11-8, 4-11, 11-9) και προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή τους Κινέζους Χάο Σουάι/Ζανγκ Γικ.

Στις γυναίκες, οι Κατερίνα Ντουλάκη/Χριστίνα Φίλη νίκησαν τις Σλοβένες Μάνκα Φαζμούτ/Γιάνα Τομαζίνι με 4-0 σετ (11-6, 11-5, 11-9, 11-6) και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν τις Λιν Λινγκ/Ζανγκ Ρούι από το Χονγκ Κονγκ, στο πλαίσιο των «32».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θριαμβευτής του ντέρμπι πινγκ πονγκ γυναικών ο Παναθηναϊκός, αήττητος μαζί με την ΑΕΚ στην κορυφή

Οι θέσεις στο παγκόσμιο R.L. της μεγάλης κατηγορίας με τις οποίες θα τελειώσουν το 2025 οι Έλληνες αθλητές πινγκ πονγκ

Ο Μαρκουλάκης ξεχώρισε και στο Eurotalents Development Camp III Under 13 της ETTU

Οι κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία από την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ

Υπουργείο Αθλητισμού: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό

Την 5η θέση κατέλαβαν Χαμαριάς και Ξύπας στο παγκόσμιο Νέων στην ιστιοπλοΐα

Στην Κύπρο θα αγωνιστούν Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ, στη Μάλτα οι άνδρες των «πράσινων»

Με νέο 3-0 σετ στην οκτάδα του Champions League πνγκ πονγκ η Μπογκόρια του Γκιώνη

Επικυρώνει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Champions League η Μπογκόρια του Γκιώνη

H EOE δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ σε ομοσπονδίες για αγορά εξοπλισμού, υλικών και προετοιμασία