Απεβίωσε ξαφνικά το Σάββατο ο Μανώλης Ντάκας. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του, έπειτα από επέμβαση που υποβλήθηκε στην καρδιά. Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανθεσσαλονίκειου, ενώ θήτευσε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΓΟ μέχρι το 2007, όταν και αποχώρησε από τα κοινά του αθλήματος.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΓΟ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τους οικείους του εκλιπόντος, καθώς και τη θλίψη του για την απώλεια ενός ανθρώπου που υπηρέτησε το άθλημα επί δεκαετίες και "σφράγισε" με το έργο του τη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής γυμναστικής.

Το τελευταίο «αντίο» στον Μανώλη Ντάκα θα «ειπωθεί» τη Δευτέρα 18 Μαΐου (10:00), στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία. Η κηδεία του θα γίνει στο κοιμητήριο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θριαμβευτής του ντέρμπι πινγκ πονγκ γυναικών ο Παναθηναϊκός, αήττητος μαζί με την ΑΕΚ στην κορυφή

Οι θέσεις στο παγκόσμιο R.L. της μεγάλης κατηγορίας με τις οποίες θα τελειώσουν το 2025 οι Έλληνες αθλητές πινγκ πονγκ

Ο Μαρκουλάκης ξεχώρισε και στο Eurotalents Development Camp III Under 13 της ETTU

Οι κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία από την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ

Υπουργείο Αθλητισμού: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό

Την 5η θέση κατέλαβαν Χαμαριάς και Ξύπας στο παγκόσμιο Νέων στην ιστιοπλοΐα

Στην Κύπρο θα αγωνιστούν Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ, στη Μάλτα οι άνδρες των «πράσινων»

Με νέο 3-0 σετ στην οκτάδα του Champions League πνγκ πονγκ η Μπογκόρια του Γκιώνη

Επικυρώνει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Champions League η Μπογκόρια του Γκιώνη

H EOE δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ σε ομοσπονδίες για αγορά εξοπλισμού, υλικών και προετοιμασία