Ο Πιτ Σάμπρας έχει μείνει στην ιστορία καθώς είναι κάτοχος 14 τίτλων σε γκραν σλαμ. Ο Ρότζερ Φέντερερ που τον ακολουθεί (με 13), σκοπεύει να τον ισοφαρίσει στο ερχόμενο τουρνούα Ρολάν Γκαρός, κάτι που και ο ίδιος ο Σάμπρας πιστεύει ότι μπορεί να καταφέρει.

«Θα είναι ενδιαφέρον για τον Ναδάλ να υπερασπιστεί τον τίτλο του, μια και τις άλλες φορές που συμμετείχε δεν είχε τόση πίεση. Ο Φέντερερ είναι πεινασμένος και έφτασε τόσο κοντά την προηγούμενη χρονιά. Αν έπρεπε να ποντάρω κάπου τα χρήματα μου, θα επέλεγα τον Ρότζερ» δήλωσε ο Ελληνοαμερικανός τενίστας, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι μπορεί να τον φτάσει σε τίτλους ο Νο2 τενίστας στον κόσμο.

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει φτάσει πολύ κοντά στην ισοφάριση του ρεκόρ του Σάμπρας, με αποκορύφωμα τον περυσινό τελικό του Γουίμπλετον (ίσως τον καλύτερο στα χρονικά), αλλά συνήθως ο Ράφα Ναδάλ του κόβει το δρόμο προς την κορυφή. Αν και ο Ισπανός τενίστας του έχει «πάρει τον αέρα» και προηγείται στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Φέντερερ μοιάζει ανανεωμένος και ξαναβρίσκει τη φόρμα του, κάτι που θα κάνει συγκλονιστικό το τουρνουά του Λονδίνου. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στον τελικό του τουρνουά Μάστερ της Μαδρίτης, ο Ελβετός τενίστας κέρδισε με 2-0 τον Ναδάλ.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η μεγάλη επιστροφή των ΗΠΑ: Χρυσό στο Χόκεϊ Ανδρών μετά από 46 χρόνια!

Τρομακτικό ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινάζ!

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια