Είναι ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του. Ο λόγος για τον Ράφα Ναδάλ που ετοιμάζεται να ανοίξει σχολή τένις στην Ινδία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ινδικών εφημερίδων, ο ισπανός τενίστας θα ιδρύσει τη δική του σχολή τένις, η οποία θα λειτουργήσει για πρώτη φορά τον επόμενο Ιούλιο.
Η σχολή θα ονομαστεί «Nadal Tennis School» και-εκτός του Ναδάλ- θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη του Ισπανού στρατιωτικού της μη κυβερνητικής οργάνωσης που έχει δράση στην Ινδία «Rural Development Trust», Βιθέντε Φερέρ.
«Μέχρι στιγμής υπάρχουν 135 εγγραφές για την Ακαδημία, η οποία θα περιοριστεί σε παιδιά άνω των οκτώ ετών», ανέφερε ο Μόντσο Φερέρ, πριν αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες. «Η προπόνηση του κάθε παιδιού θα έχει διάρκεια ενός έτους, όπου στο τέλος αυτού θα γίνεται και ο έλεγχος προόδου του, ώστε να συνεχίσει σε ανώτερο στάδιο».
Πρόεδρος της σχολής θα μπορούσε να είναι μόνο κάποιο πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του Ναδάλ. Έτσι, την προεδρία του «Nadal Tennis School» θα αναλάβει η μητέρα του Ισπανού άσου, Άννα Μαρία Παρέρα.
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής