Μετά τον γυναικείο τελικό και τη κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός από την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, τα βλέμματα όλων στρέφονται στον τελικό των ανδρών όπου ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει τον Ρόμπιν Σόντερλινκ. Ο Αντρέ Αγκάσι μίλησε για το συγκεκριμένο αγώνα, υποστηρίζοντας εμμέσως τον Ελβετό τενίστα.

«Αύριο (σ.σ. Κυριακή) ο Φέντερερ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία και νομίζω ότι από τη στιγμή που συμμετέχει σε τέταρτο τελικό του Ρολάντ Γκαρός αξίζει να κερδίσει το τρόπαιο. Νομίζω ότι θα είναι μοναδικό για το άθλημα να γραφτεί ιστορία την Κυριακή και πιστεύω ότι το αξίζει ο Φέντερερ. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος τενίστας» είπε χαρακτηριστικά ο Αγκάσι.

Τα λεγόμενα του Αγκάσι στηρίζονται στο γεγονός ότι ο Ρότζερ Φέντερερ έχει κατακτήσει όλα τα άλλα τρόπαια, εκτός από αυτό του Ρολάν Γκαρός. Αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Σόντερλινκ, ο Νο2 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη θα ισοφαρίσει το ασύλληπτο ρεκόρ του Πιτ Σάμπρας που έχει 14 Γκραν Σλαμ στη συλλογή του.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θριαμβευτής του ντέρμπι πινγκ πονγκ γυναικών ο Παναθηναϊκός, αήττητος μαζί με την ΑΕΚ στην κορυφή

Οι θέσεις στο παγκόσμιο R.L. της μεγάλης κατηγορίας με τις οποίες θα τελειώσουν το 2025 οι Έλληνες αθλητές πινγκ πονγκ

Ο Μαρκουλάκης ξεχώρισε και στο Eurotalents Development Camp III Under 13 της ETTU

Οι κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία από την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ

Υπουργείο Αθλητισμού: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό

Την 5η θέση κατέλαβαν Χαμαριάς και Ξύπας στο παγκόσμιο Νέων στην ιστιοπλοΐα

Στην Κύπρο θα αγωνιστούν Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ, στη Μάλτα οι άνδρες των «πράσινων»

Με νέο 3-0 σετ στην οκτάδα του Champions League πνγκ πονγκ η Μπογκόρια του Γκιώνη

Επικυρώνει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Champions League η Μπογκόρια του Γκιώνη

H EOE δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ σε ομοσπονδίες για αγορά εξοπλισμού, υλικών και προετοιμασία