Μετά τον γυναικείο τελικό και τη κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός από την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, τα βλέμματα όλων στρέφονται στον τελικό των ανδρών όπου ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει τον Ρόμπιν Σόντερλινκ. Ο Αντρέ Αγκάσι μίλησε για το συγκεκριμένο αγώνα, υποστηρίζοντας εμμέσως τον Ελβετό τενίστα.

«Αύριο (σ.σ. Κυριακή) ο Φέντερερ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία και νομίζω ότι από τη στιγμή που συμμετέχει σε τέταρτο τελικό του Ρολάντ Γκαρός αξίζει να κερδίσει το τρόπαιο. Νομίζω ότι θα είναι μοναδικό για το άθλημα να γραφτεί ιστορία την Κυριακή και πιστεύω ότι το αξίζει ο Φέντερερ. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος τενίστας» είπε χαρακτηριστικά ο Αγκάσι.

Τα λεγόμενα του Αγκάσι στηρίζονται στο γεγονός ότι ο Ρότζερ Φέντερερ έχει κατακτήσει όλα τα άλλα τρόπαια, εκτός από αυτό του Ρολάν Γκαρός. Αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Σόντερλινκ, ο Νο2 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη θα ισοφαρίσει το ασύλληπτο ρεκόρ του Πιτ Σάμπρας που έχει 14 Γκραν Σλαμ στη συλλογή του.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η μεγάλη επιστροφή των ΗΠΑ: Χρυσό στο Χόκεϊ Ανδρών μετά από 46 χρόνια!

Τρομακτικό ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινάζ!

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια