Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος στην αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, βρισκόταν στον πάγκο του Θρασύβουλου, είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον 17χρονο αμυντικό καιμ με δηλώσεις του στους 94.6, τόνισε πως: «Ο Κώστας έχει τεράστιες δυνατότητες…»

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94.6 για:

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Κώστα Μανωλά: «Ο Κώστας έχει τεράστιες δυνατότητες και είναι καθαρή περίπτωση στόπερ. Έχει αυτοπεποίθηση, θράσος και για την ηλικία του ξεφεύγει από τα όρια του. Η ΑΕΚ έκανε επένδυση στο μέλλον με την απόκτηση του. Σίγουρα αν συνεχίσει έτσι θα διεκδικεί θέση μέσα στην 18αδα. Καμιά φορά το όνομα που κουβαλάει κάποιος είναι “μπούμερανγκ”. Η ταχύτητα και το θράσος που έχει τον κάνουν να ξεχωρίζει».

Τη νέα του ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου: «Φύγανε αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα. Προσπαθήσαμε και βρήκαμε παίκτες για να τους αντικαταστήσουμε. Το ρόστερ κατά το 80% έχει ολοκληρωθεί».

Αν η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας: «Για αυτόν το λόγο είμαι εδώ. Με την όλη οργάνωση προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα».

Τον κόσμο της περιοχής: «Ο κόσμος της ομάδας έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Ευτυχώς που υπάρχει ένας άνθρωπος (Αχιλλέας Μπέος πρόεδρος ΠΑΕ) και θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρα όλων».

Τους Ντοριβάλ-Μαρσελίνιο: «Προσπαθούσαμε να αποφύγουμε τους δανεικούς παίκτες στην ομάδας. Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μας. Πάντως έχουμε έρθει κοντά σε συμφωνία Τον βασικό κορμό την έχω φτιάξει».

Τους Χαβιέ Οράσιο Ουμπίτες και Βιθέντε Αλφρέδο Μόνχε: «Έχουν υπογράψει προσύμφωνα και οι δύο. Πιστεύω πως θα προσφέρουν πολλά στην ομάδα, όμως μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να πούμε κάτι επίσημο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube