Στην απόφαση του ΠΑΟΚ να προπονείται ο Τάισον με τη Β' ομάδα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε λόγο για μια τυπική ανακοίνωση από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» διότι η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ τιμωρεί τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Έτσι, εξήγησε ότι για να έρθει αυτή η απόφαση εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια με την γκρίνια του 38χρονου για τον χρόνο συμμετοχής του, αφού είχαν συμβεί πολλά περιστατικά.
Τέλος, ανέφερε πως η εν λόγω απόφαση πάρθηκε από τον Αθλητικό Διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος τονίζοντας πως είναι ένα δυσάρεστο και σύνθετο θέμα, που δεν είχε ωραία εξέλιξη.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






