Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γρηγόρη Μάκου βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, η συνάντηση του Νίκου Θανόπουλου με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα ολοκληρωθεί θετικά για την "Ένωση". Ανακοινώθηκε ο Ιορντάκε

«Κιτρινίζει» ο Μάκος

Η υπόθεση που απασχόλησε περισσότερο την ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε ήταν αυτή του Γρηγόρη Μάκου. Και είναι αλήθεια ότι το θέμα πέρασε από σαράντα κύματα, αφού ο Πανιώνιος δεν έδειχνε διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί του και να αποδεχθεί την πρόταση της "Ένωσης".

Από ό,τι φαίνεται, όμως, το σίριαλ θα έχει θετική κατάληξη για την "Ένωση" αφού σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM, στη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος, με τον ομόλογό του στον Πανιώνιο, Κωνσταντίνο Τσακίρη, βρέθηκε λύση και ο παίκτης θα αλλάξει φανέλα.

Η συμφωνία δεν είναι οριστική, αφού οι δύο άνδρες δεν έδωσαν τα χέρια, όμως από τη στιγμή που έσπασε ο πάγος ανάμεσα στις δύο πλευρές, φαίνεται ότι η υπόθεση θα ολοκληρωθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.