Αποστολή στο Ζέεφελντ: Διονύσης Καππάτος

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο Ζέεφελντ με τον Τιμούρ Κετσπάγια να βγάζει το λάδι στους παίκτες στο τρέξιμο στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής. Η κούραση μεγάλη αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν χάνουν το κέφι τους και αποδεικνύουν πόσο ομάδα είναι σε κάθε περίπτωση.

Η πρώτη προπόνηση της ημέρας άρχισε και τελείωσε με τρέξιμο. Μόνο ενδιάμεσα ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να ακουμπήσουν λίγο τη μπάλα. Σε μία από τις ασκήσεις οι ερυθρόλευκοι ήταν χωρισμένοι σε γκρουπ και έπαιζαν «κορόϊδο».

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος δέχθηκε τα πειράγματα των συμπαικτών του λόγω της καλής του εικόνας στην άσκηση αυτή. Την στιγμή που ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε εντολή να αλλάξουν παπούτσια οι παίκτες έχρισαν τον δικό τους πολυτιμότερο παίκτη. «MVP ο Γιάννης», φώναξαν και τα .πειραχτήρια της ομάδας σήκωσαν στα χέρια τον νεαρό μέσο.
Τα πειράγματα στον Γιάννη Παπαδόπουλο είχαν αρχίσει λίγο νωρίτερα στο τρέξιμο. Όταν εκεί είχε παρέμβει ο Τιμούρ Κετσπάγια. «Μην τους ακούς Γιάννη. Σε ζηλεύουν». Μία προσπάθεια του τεχνικού των Πειραιωτών να ενθαρρύνει τον .μικρό.

Αλλάζει το πρόγραμμα - ανεβαίνουν οι ρυθμοί

Περισσότερο έντονες θα είναι πλέον οι προπονήσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Βάσει του προγράμματος που έχουν καταρτίσει ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του οι ρυθμοί εδώ στο Ζέεφελντ θα ανέβουν κι άλλο.

Μάλιστα, προτού ο Τιμούρ Κετσπάγια αφήσει .ελεύθερος τους παίκτες του ο γυμναστής της ομάδας, Μιχάλης Μιχαήλ τους συγκέντρωσε στη μέση του γηπέδου και τους μίλησε για λίγα λεπτά. Ο συνεργάτης του τεχνικού του Ολυμπιακού εξήγησε στους παίκτες πως θα είναι οι προπονήσεις από εδώ και στο εξής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube