Stoiximan Super League

«Πιέζουμε» και γκολ!

Γκολ και θέαμα στο Ζέεφελντ στην προετοιμασία του Ολυμπιακού αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε να δουλέψει στο τελείωμα των φάσεων. Συνεχή πίεση ζητάει ο Γεωργιανός τεχνικός. Παρουσία φιλάθλων η προπόνηση. Άλλο ένα φιλικό προγραμματίστηκε για την Ολλανδία.

Σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα των φάσεων δούλεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής. Σε αυτή έδωσαν το «παρών» περίπου τριάντα φίλοι της ομάδας οι οποίοι παρακολούθησαν το πιο απολαυστικό οικογενειακό διπλό μέχρι τώρα.

Στο τέλος της πρωινής προπόνησης ο γυμναστής της ομάδας, Μιχάλης Μιχαήλ είχε προϊδεάσει τους παίκτες για αλλαγές στις προπονήσεις. Έτσι και έγινε. Το απόγευμα ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του δούλεψαν πολύ στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Γεωργιανός τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε τρεις ομάδες και τους έβαλε σε ένα μικρό χώρο να αλλάζουν συνεχώς πάσες. Σε αυτή την άσκηση ζητούσε συνεχώς πρέσινγκ από τους παίκτες του αλλά και παράλληλα, όσο το δυνατόν περισσότερες σωστές πάσες.

«Να πιέζουμε. Δεν πρέπει να αφήνουμε παίκτη ακάλυπτο. Καλύτερα να αφήνουμε την μακρινή πάσα. Τότε είναι περισσότερο πιθανό ο αντίπαλος να κάνει λάθος», φώναζε και συνεχώς μετρούσε τις πάσες που κατάφεραν οι παίκτες της μίας ομάδας να αλλάξουν μεταξύ τους μέχρι να την χάσουν.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αρκετά τελειώματα των φάσεων από σέντρες.

Πολλά γκολ στο δίτερμα

Κάθε λόγο να χαμογελά θα έχει μετά από το οικογενειακό διπλό της Παρασκευής ο Τιμούρ Κετσπάγια για την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Ο Γεωργιανός τεχνικός παρακολούθησε τους παίκτες του να σκοράρουν αρκετές φορές για πρώτη φορά στο Ζέεφελντ ικανοποιώντας και τους οπαδούς που παρακολουθούσαν την προπόνηση.
Το τελικό σκορ 3-3 ανάμεσα στους άσπρους και στους μπλε. Και οι δύο ομάδες με διάταξη 4-4-2 και τον Στολτίδη σε ρόλο μπαλαντέρ.

Το 1-0 έκανε ο Γκαλέτι με καταπληκτικό μακρινό σουτ. Το 2-0 ο Ζεβλάκοφ με όμορφη εκτέλεση φάουλ. Το 2-1 ο Μπελούτσι μείωσε για τους μπλε μετά από όμορφη ενέργεια έξω από την μεγάλη περιοχή. Το 3-1 ο Ματ Ντάρμπισάιρ με διαγώνιο σουτ. Το 3-2 έγινε μετά από σουτ του Βασιλόγιαννη και το 3-3 από πολύ όμορφο βολέ του Ζαϊρι.

Ρεπό την Δευτέρα

Μία εβδομάδα ακριβώς από την άφιξή της αποστολής του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ θα πάρουν οι παίκτες το πρώτο τους ρεπό. Μέχρι τότε αναμένεται να συνεχιστούν οι διπλές προπονήσεις.

Νέο φιλικό στην Ολλανδία

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους θα δώσει ο Ολυμπιακός. Στις 13 Ιουλίου οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Τσβόλε, ομάδα Β' κατηγορίας Ολλανδίας.

Μαζί με αυτό οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Το πρόγραμμα: 11/07: Χέρενφεν-Ολυμπιακός. 13/07: Τσβόλε-Ολυμπιακός. 15/07: Σίβασπόρ-Ολυμπιακός και 18/07: Μπόχουμ-Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x