«Είναι καταπληκτικές. Καθεμιά έχει το δικό της ξεχωριστό και διαφορετικό στιλ. Δεν μπορείς να πεις ποια είναι η καλύτερη. Οι δυνατότητές τους είναι φοβερές. Είναι πεισματάρες, γεννημένες πρωταθλήτριες», τονίζει μεταξύ άλλων η Έλενα Καϊτατζίδου, η ομοσπονδιακή προπονήτρια της ελληνικής ρυθμικής γυμναστικής, για τις 15χρονες Αθηνά Ασλανίδου και Βαρβάρα Φίλιου.

«Μεταξύ τους υπάρχει άριστη σχέση, χωρίς ανταγωνισμό. Στον αγώνα είναι δυνατές, καθεμιά για τον εαυτό της», υπογραμμίζει η Καϊτατζίδου, η οποία άφησε την Θεσσαλονίκη για να στηρίζει τις αθλήτριες στην Αθήνα.

«Οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομοσπονδία και στην Ελένη Πολυχρονίδου, διότι αποφάσισαν ότι μπορούμε να έχουμε τα παιδιά από πολύ νωρίς ώστε να τα ετοιμάσουμε με σωστό τρόπο. Με αυτά τα παιδιά μπορούμε να διεκδικήσουμε μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις. Ήδη με τις επιδόσεις που έχουν πετύχει στο πρωτάθλημα θα μπορούσαν να ήταν μέσα στα μετάλλια σε διεθνείς αγώνες νεανίδων».

Πρόκειται για δύο μεγάλα ταλέντα, τα οποία, εάν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς, τότε η ρυθμική μας θα ζήσει μεγάλες στιγμές τα επόμενα χρόνια.

Οι αθλήτριες προπονούνται στο Κέντρο Υψηλών Επιδόσεων του Αγίου Κοσμά και έχουν ως στόχο την συμμετοχή, αλλά και τη διάκριση, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρομακτικό ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινάζ!

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα