Με διετή αποκλεισμό τιμώρησε ανήλικο πολίστα της Χίου, που βρέθηκε να έχει κάνει χρήση της απαγορευμένης διεγερτικής ουσίας «μεθιλφινιντέιτ», το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ. Ο σχετικός έλεγχος έγινε στις 23 Απριλίου, σε αγώνα της ομάδας του με τον Εθνικό στον Πειραιά, για την Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Το όνομα του παίκτη δεν ανακοινώθηκε, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Το Δ.Σ. της ομοσπονδίας αποφάσισε το επόμενο πρωτάθλημα Α1 ανδρών να αρχίσει στις 12 Νοεμβρίου 2005 και να ολοκληρωθεί στις 11 Μαΐου 2006. Το σύστημα διεξαγωγής του θα είναι το ίδιο με το φετινό. Η μεταγραφική περίοδος για τα σωματεία Α1 ανδρών και γυναικών θα ισχύσει από τις 20 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου 2005, ενώ οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν τον ξένο πολίστα το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθεί με το ίδιο σύστημα και η κυπελλούχος (ή η φιναλίστ, σε περίπτωση που η νικήτρια παίζει στην Ευρωλίγκα) ομάδα του τελικού, θα εξασφαλίσει δικαίωμα συμμετοχής στο LEN Trophy της επόμενης περιόδου. Επίσης, οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του φιναλίστ του φετινού κυπέλλου (ΝΟ Πατρών) στον LEN Trophy, μαζί με τον Πανιώνιο. Υπενθυμίζεται ότι στην Ευρωλίγκα θα μετάσχουν ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube