Η ανασύνταξη μετά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό απ’ την KR Ρέικιβικ έχει ξεκινήσει στη Λάρισα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Οι Θεσσαλοί θα κοντραριστούν με τον Ηλυσιακό το Σάββατο σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 19:30 στο Αλκαζάρ.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι:

-Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.
-Ορίζεται ως γενική είσοδος εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ.
-Η είσοδος στο γήπεδο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 10Α-10Β COSMOTE και 6 θα γίνεται από τις θύρες 2 CARGLASS και 4 ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ. Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 2 CARGLASS, 3 και 4 ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ θα γίνεται κανονικά από τις αντίστοιχες θύρες.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

Απόδραση και από τις Σέρρες για τον Λεβαδειακό που συνεχίζει ακάθεκτος στην 4άδα

Τρέλα για το Super Cup στον Ολυμπιακό: Έφυγαν ήδη 2.000 εισιτήρια!