Φαίνεται ότι η αγάπη της Κιμ Κλάιστερς για το τένις είναι πολύ μεγάλη για να το εγκαταλείψει οριστικά. Η Βελγίδα τενίστρια έχει αφήσει τα γήπεδα του τένις εδώ και δύο χρόνια, αλλά η αποχή της από τους αγώνες σταματάει εδώ.

Ο λόγος που η Κλάιστερς αποφάσισε να αφήσει στην άκρη την ρακέτα της ήταν επειδή ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, όπως είχε πει. Πέρασαν περίπου 25 μήνες και η φλόγα της 26χρονης αθλήτριας για το τένις παραμένει μεγάλη. Έτσι, αποφάσισε να επιστρέψει στα κορτ.

Ο γάμος της με τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα Μπράιαν Λιντς, έφερε στον κόσμο την Τζάντα. Η κόρη της Κλάιστερς που γεννήθηκε στον Φεβρουάριο του 2008, είναι πλέον 1,5 χρονών και δεν χρειάζεται τη μητέρα της 24 ώρες το 24ωρο. Κάπως έτσι το σκέφτηκε η Κλάιστερς και είπε να επιστρέψει στα κορτ. Μάλιστα, ο αυριανός αγώνας της με την Γαλλίδα Μαριόν Μπαρτολί, (στο πλαίσιο τους διεθνούς τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Σινσινάτι του Οχάιο) είναι για την άλλοτε κορυφαία τενίστρια στον κόσμο ένα νέο ξεκίνημα.

«Το αντιμετωπίζω ως μία δεύτερη καριέρα. Όμως υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουν αλλάξει», τόνισε χαρακτηριστικά η Κλάιστερς που ξέρει ότι δύσκολα θα βρεθεί ξανά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Η Κιμ Κλάιστερς έχει στην τροπαιοθήκη της 34 τίτλους από τουρνουά της WTA, ενώ παράλληλα έχει κατακτήσει το Αμερικανικό Οπεν (2005) και το Μάστερς (2002 και 2003).

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θριαμβευτής του ντέρμπι πινγκ πονγκ γυναικών ο Παναθηναϊκός, αήττητος μαζί με την ΑΕΚ στην κορυφή

Οι θέσεις στο παγκόσμιο R.L. της μεγάλης κατηγορίας με τις οποίες θα τελειώσουν το 2025 οι Έλληνες αθλητές πινγκ πονγκ

Ο Μαρκουλάκης ξεχώρισε και στο Eurotalents Development Camp III Under 13 της ETTU

Οι κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία από την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ

Υπουργείο Αθλητισμού: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό

Την 5η θέση κατέλαβαν Χαμαριάς και Ξύπας στο παγκόσμιο Νέων στην ιστιοπλοΐα

Στην Κύπρο θα αγωνιστούν Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ, στη Μάλτα οι άνδρες των «πράσινων»

Με νέο 3-0 σετ στην οκτάδα του Champions League πνγκ πονγκ η Μπογκόρια του Γκιώνη

Επικυρώνει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Champions League η Μπογκόρια του Γκιώνη

H EOE δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ σε ομοσπονδίες για αγορά εξοπλισμού, υλικών και προετοιμασία