Μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο δεν κρατάει από το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ξάνθη ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος πέτυχε το… χρυσό γκολ, όπως αποδείχτηκε, για το «τριφύλλι». "Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Το να παίρνεις τους τρεις βαθμούς είναι το πιο σημαντικό όταν μιλάς για το πρωτάθλημα", τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας μέσος.
Αναλυτικά, όσα είπε:
«Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πιο γρήγοροι, παίξαμε με περισσότερο μυαλό και προσπαθήσαμε να καθαρίσουμε το ματς. Τέλος καλό, όλα καλά. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Δεν είναι δικαιολογία το γεγονός ότι η Ξάνθη έπαιζε κλειστά, το περιμέναμε αυτό.Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και μας δυσκόλεψε. Δεν μας άφησε να έχουμε καλή δημιουργία, ενώ φοβόμασταν και τους τραυματισμούς.
Είχα πει μετά το ματς με την Ατλέτικο ότι η ομάδα έχει πολλά καινούρια πρόσωπα. Σιγά σιγά θα βρεθούμε και σιγά σιγά θα αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Το να παίρνεις τους τρεις βαθμούς είναι το πιο σημαντικό όταν μιλάς για το πρωτάθλημα. Θέλουμε κι εμείς να παίξομε καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι νωρίς ακόμα».